Öğrendiğim günün ertesi günü yani gece 5 de ucağım vardı yurtdışına gidecektim test yaptım ve pozitif çıktı. İki kutu hazırladım büyük bir kutunun içine küçük bir kutu koydum küçük kutunun içine emzik koydum büyük kutunun içine de kağıtlara yazılar yazdım bi çok seni seviyorum vs gibi 10 günlük tatile gidiyordum eşimsiz ona süpriz hazırladığımı söyledim ben yokken beni hatırlayacağı bişey. Açtı okudu yazıları çok duygulandı sarıldık ama asıl küçük kutu kaldı 😀 açtı ve emzik vardı üstünde annem tek gitmiyor merak etme babacığım anneme iyi bakarım yazıyordu 😀 şok oldu çok güzeldi. İkincisi balkonda sıgara içiyordu bende test yaptım pozitif çıktı hemen kızımın küçüklük zıbınını aldım ve üstüne tekrar baba oluyorsun hazırmısın yazdım ve hediye paketine koyup verdim. Zaten sürekli süprizler yaptığım için anlayamazdı açtı pembe tişört mü aldın dedi bende evet bak bakalım beğenecekmisin dedim açtı ve şok oldu bende heycandan elimdeki telefonu düşürdüm telefon yeri çekti hep 😀😀 ama asıl şok doktora gittiğimizde oldu doktor ikiz olduğunu söylediğinde eşim ben ve kızım şok içinde ayrıldık doktordan 😀😀