zbanucr
Hiç unutamam bir eczaneden erken gebelik testi alıp yapmıştım negatif çıkmıştı, 1 hafta sonra Mevlüt kandili günü tesadüfen aynı eczanenin önünden geçerken içimden bir ses gene al yap dedi ve aynı testten gene alıp yaptım sonuç pozitifti.. Evde sonucu görünce hem ağladım hem sürekli teste baktım durdum hemde eşimin işten gelmesine 1 saat vardı nasıl söylesem diye düşündüm.. Ufak bir not kağıdına Merhaba Baba :) yazdım ve karnıma bantla yapıştırdım.. Hemen görünmesin diye de kazağımı geri indirdim.. Eşim eve geldi birkaç aylığına kuzenimin evcil yavru kedisi bizde kalıyordu.. Eve gelince kediyi sevmeye başladı bende şakasına biri kıskanır ama dedim eşime güldüm.. O da ben kıskanıyorum sandı kediye gülerek çok kıskanç bu dedi beni ima ederek.. Bende kıskanan ben değilim ama dedim güldüm.. Eşimde kim peki? Dedi.. O sırada kazağımı kaldırıp karnımdaki Merhaba Baba :) yazısını gösterdim.. Şok oldu o gün tepki veremedi yemek bile yiyemedi doğru düzgün.. Ama ertesi gün heyecanını sevincini baya belli etti 🌸🌸🌸☺☺☺