Mervkkk amin teşekkür ederim. Özele hiç gitmediğim için karşılaştırma yapamam ama ben çok memun kaldım. Hastane ile ilgili tek sıkıntım iki kişilik odaya alınmam oldu. Çok şükür bir gece yalnız kaldım daha rahat oldu. Doktorumdan, ebesine, anestezi uzmanına, personellere kadar herkes çok iyiydi. Minik bir anı da anlatabilirim. Suni sancı için odaya ilk çıktığımda tuvalete gitmiştim. Sonra idrar tahlili için geldiler ama tuvalete yeni gittiğim için affedersiniz bir türlü gelmiyordu. Hemşireler, görevliler falan gelip ikide bir soruyordu yaptın mı kız diye😂 ben de siz sorunca heyecan yapıyorum hiç gelmiyor diyordum. En son temizlik görevlisi bir abla geldi kurban olduğum yap artık bak evde öoluk çocuk bekliyor falan dedi😂 neyse çok şükür yaptım, görev tamamlandı hepsi alkışladı falan komikti😂
Sezeryanı özellikle istemedim hep en baştan beri ne hayırlıysa o olsun dedim. Baktılar normal doğum için verilen suni sancıya bebek dayanamadı o yüzden sezeryana alındı doktorların ve ebelerin kararıyla. Ben de başım gözüm üstüne dedim
Dikişler illaki zorluyor ama benim çok şükür ağrılarım olmadı. Yatar pozisyondan kalkarken acıyor yoksa yürürken falan acımadı sayılır maşallah diyeyim 🧿 en çok gülerken acıyor. Tavsiyem ilk birkaç gün yanınızda esprili biri olmasın😅 kocamın her hareketi bana eğlenceli geldiği için yanımdan gönderiyordum artık yeter güldürme diye😂 Yoksa dayanılmaz acılar olmadı elhamdülillah