MorKelebek54 Nergislyssa icerden gerginlik hissediliuo kuzum sadece acima felan olmuyo ☺️ benim ki de oyle valla suan tek kale mac yapiyo sanki geriyo da geriyo kendini😂
Nergislyssa MorKelebek54 valla kuzum ne var bu kadar biliyorum sıkıldın annecim ama az kaldı diyorum az daha dayan yok inadına gerginleşmeye devam ediyor 😂😂😂😂
M-Urass_Mom Nergislyssa 30sn-2dk arasında bu kasılmalar geçmediği takdirde doğum belirtisi olma şansı yüksek. Doktora başvurmanızı tavsiye ederim, yalancı sancı da olabilir 💕
M-Urass_Mom Nergislyssa Kasılma olma olasılığı yüksek o zaman 😂 Bi doktora gösterin arkadaşı, belli ki içeride darlanmış 😅
Nergislyssa Ozgednc hahahahaha kızım diyorum ne bu böyle diyorum aşağı in diyorum yok ya inatcı, kasılma ama ben hissetmiyorum kuzum
Nergislyssa Ozgednc aslında böyle bişey yaşadım nst ye girdiğimde doktor ağrı hissetmiyormusun dedi hayır dedim ama normal de cimcikle ağlarım o derece 😂
MorKelebek54 Nergislyssa kiz benim oglan inatci cikti makat gelişli bebek 😂 35 den beri bekliyorum doksun diye ama yok anam donmedi😂 oazartesi sezeryan dedi doktorum oazartesi yuzlescez bakalim bebeyle😂 icerden dediklerini bide yuzme soylesin 😂😂
Nergislyssa MorKelebek54 hahahahah yiycem seni ya , ay insan nasıl heyecanlı hele ben çok hayırlısıyla gelsin bi avazda kucağına al inşallah kuzuk