Nergislyssa Karnım sabahtan beri böyle sağ tarafı top gibi bebeğim içerde gerildikçe geriliyor doğum belirtisi mi
dogurangaplumba Nergislyssa kaç haftalıksınız? Yalancı kasılmalar da olabilir bilemedim benim karnımda hep yamuluyor 😅
ZeynepDuru17 Nergislyssa aramızda pek bişey yok die biliyorum normal kasılmalar benimde öyle top gibi duruyo kafası yikardaymis doktor normal dedi 🤣🥹
MorKelebek54 Nergislyssa bende de cok oluyo kuzum 38 hadtamdayim. Bi videoda gordum bunun sebebi kasilmaymis yalanci kasilma felan sanirim rahim diguma hazirlaniyomus ama erken dogum belirtisi mi bilemem tabi ☺️
Nergislyssa Alparslanmom__ 36+2 şuan çok erken ama korkuyorum bugün hep böyleydi hiç inmedi iki dk inip geri çıkıyor diriyor kendini
Nergislyssa dogurangaplumba benimki yamulmuyor önceden de oluyordu ama bi iki dk durup gidiyordu bugün hiç gitmeyince 😂😂
Alparslanmom__ Nergislyssa artk büyümüş doğuma yaklasmisiinz maşallah hareket alanida daraldığı için böyle olmasi normal sanciniz falan varmı?
M-Urass_Mom Nergislyssa 30sn-2dk arasında bu kasılmalar geçmediği takdirde doğum belirtisi olma şansı yüksek. Doktora başvurmanızı tavsiye ederim, yalancı sancı da olabilir 💕
Nergislyssa Alparslanmom__ nst de çıkıyor ama ben hissetmiyorum doktorda nasıl hissetmiyorsun diye şaşırıyor , bugün çok fazla baskı var bide aşağı doğru kanala mı giriyor ki , erken doğurmayım az daha dayansın istiyorum ama Allah bilir
Nergislyssa MorKelebek54 aman kuzum valla yarıp çıkacak sanıyorum bazen , bu kasılmaysa ben hissetmiyorum bişey 😂
MorKelebek54 Nergislyssa icerden gerginlik hissediliuo kuzum sadece acima felan olmuyo ☺️ benim ki de oyle valla suan tek kale mac yapiyo sanki geriyo da geriyo kendini😂