Ytsnzy bahardaa ilk gebeliğimde çay,kahve,köfte,soğan,sarımsaktan bi süre tiksinmiştim ilerleyen dönemlerde geçmişti şimdi ikinci gebeliğim ilk 11 hafta herşeyden tiksindim şu dahil🤮 şimdi yeni yeni geçiyor gibi hala çay kahve çikolata köfte ağır sarımsak soğan gibi şeyler yiyemiyorum bakalım geçecek mi şimdi 13 haftalık oldum 🤔
neslsah-1 Merve2509mustafa normal herkeste değişkenlik gösterebiliyo bn köşe bucak kacıyodum ağlıyodum resmen deterjan evim bulaşık makinesinin içindeki buhar dışarda yürüyüs yaptığımda hurdacının önünden geçerken o demirlerin kokusu açık hava vs hatta eşimden bile tiskinme noktasına geldim kokuyodu sanki bana elimde değildi ama kırılır diye belli etmemeye calıştım bnimde 6 ve 7 hafta arası başlamıştı suan 14+3 üz 1 hafta önce düzeldim
metemom_ bahardaa en iğrenci benden gelsin bulaşık Makinesini buharından gece çalıştırmaya başladım bu yüzden
Annelikmghb bahardaa metemom_ 1 limonu kesin makinaya yerlestirin kokuyu aliyor mis gibi limon kokuyor
Bokki bahardaa sarımsak,parfüm,soğan,salçalı yemek,bayıla bayıla yediğim tavuk dürümden bile tiksindim bir ara erkek kokusu diye bişey varmı bilmiyorum ama gerçekten erkekler bana kokuyordu kayınbabam eşim kayınlarım babam 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
neslsah-1 bahardaa 7. Haftadan 13. Haftaya kadar aklınıza ne gelirse tiskkindim deterjandan tutun eşime kadar dışarı çıktığımda hava bile kokuyodu bana safece makarna haşladım yedim çok şükür geçen bu hafta rahatım ama tavuk ev yemekleri (soğanlı ve kru bakliyat) vepatlamış mısır tiksintim kaldı 😔
sariniz13 bahardaa ay bu sıralar kocamdan tiksiniyorum hahahahaha niye böyle oldumm gıııızzz 30.haftamdayıım
zelis63 bahardaa kuru fasulyeden tiksindim bide sigaradan şükür sigara süper oldu şuanda eşim içiyor kokusuna tahammülüm yok
EmirVS bahardaa Bende ilk 3 ay et, tavuk, balık,kıyma, köfte sebze meyve her şeyden tiksiniyordum makarna ve çorbadan başka bir şey yiyemiyordum gerçekten kötü zamanlardı geçti çok şükür