Ugurhilal bahardaa ilkte etten çok midem bulanırdı ikinci de yiyecek olarak hiçbirşeyden tiksinmedim ama boynumdaki kolyeyi bile tutamadım boğazıma değince midem bulandı hep Boğazlı kazak vs giyemedim hiç
Frkubra bahardaa inşallah dokuz ayı böyle geçirmem iki kizimdada üç ay sürmüştü bu durum şu yönden şanslıyım bı yandan sigaraya hiç tahammülüm yok bugün sadece üç duman içtim ve çok pis tiksindim
Pamukpremses _handan91_ benimde elle tutulur bir bulantım hiç olmadı ilk gebeliğim hiç bişeyden tiksinmedim üstüne bide iştahım açıldı gebelikte ilk 3 ay kilo veriyolarmış ben resmen kilo aldım😂
Ssenasri bahardaa hindistan cevizi yağı deneyebilirsiniz ben şahsen ağızımdaki o iğrenç tadı bununla biraz hafiflettim
bahardaa Annelikmghb herkesin farklı benim tam zamanı yoktu ilk hamileliğim boyunca 5 defa kusmuştum toplamda
Aycanby Mer3459 ahh bende kahve ve sigaradan tiksinmiştim çok mutluydum ama resmen 4. Ayda deli gibi aşeriyorum sanki
Ssenasri bahardaa hayır konu diş macunu kullanamamaktı. ağızınızda 5/10 dakika çalkalarsanız baya rahatlatacaktır çoğu ağız enfeksiyonunu da önlüyor ve sağlıklı
Annelikmghb bahardaa metemom_ 1 limonu kesin makinaya yerlestirin kokuyu aliyor mis gibi limon kokuyor
rabiasare48 bahardaa 2 gebeliğimde de çaydan turşudan sarımsak soğandan ve tüm yemeklerden soğudum suan 2 aylık hamileyim hep kusuyorum