xhbgns Rabiul O belki 3 ay sadece sgk girişi yaptıranlar için olabilir doğum parası almak için gibi düşünülüp ama benim 4 yıldır eksik günüm olmadan sgk yattığı için sorun olmadı sgk ile de görüştüm hesaplama aşamasında dedi ve 9 gün ibaresini de onlar ilettiler
Rabiul xhbgns anladım canım ben bide rapor alıyorum sorun olmaz dimi sağlıktan dolayı doktor 1 haftalık rapor vermişti mart ve Nisan ayında Mayıs ta tekrar alıcam etkilemez heralde ya
xhbgns Rabiul Şirketiniz sorun etmiyorsa etkilemez, şirket sürekli rapordan dolayı iş çıkışı vs vermediği sürece rapor alabilirsin 32.haftaya kadar sadece 32den sonra izne çıkmadın örneğin 34te rapor aldın o 16 haftalık hakkından düşüyor
Rabiul xhbgns 16 haftalık iznimden düşmüyor doğum sonrası üstüne ekleniyor yanlış oldu sanırım 😆 sorun etmiyorlar onlarınds işine geliyorlar daha az ödüyorlar ya sgk yı 😆😆
Zeyasln Guloz raporluyken nasıl çıkartacaklar ki doğum olur olmaz yeni rapor düzenliyor hastane arada hiç vakit olmuyor rapor bitince çıkarırlar bence inşallah çıkarırlarda tazminat alırsınız işsizlik maaşı alırsınız diğer türlü çıkışınızı kendiniz verince sadece rapor parası alabiliyor sunuz 🤷♀️
Ebruucar xhbgns ay iyi bari bende ondan korkuyodum 11 senedir çalışıp da böyle bi haktan yarım yamalak yararlanmak çok canımı sıkar
xhbgns Ebruucar 11 senelik hakkınızı da zaten çatır çatır alırsınız ooh sefamız olsun sadece hesaplaması yarması falan ortalama 10 iş günü gibi düşün rapor bitip onay verildikten sonra
xhbgns Rabiul Yo hayır şu an 16 haftanızı etkilemiyor ama 32 haftada çalışabilir raporu aldığınızı varsayalım 34te rapor alırsanız eğer 16 haftalık izninizden düşer. Kısaca 32den sonra alınan raporlar doğum izninden düşüyor öncesinde problem yok.
Rabiul xhbgns 34 yada 36 ya kadar çalışırım muhtemelen çalıştığım kadarı da doğum sonrasına ekleniyor zaten herhangi bir kaybım olmuyor çalıştığım kadarını iş veren maaş olarak veriyor zaten değil mi ondan yana bir sıkıntı yoktur heralde
xhbgns Rabiul Aynen çalıştığınız süre zarfını işveren ödüyor yalnız şuna dikkat edin 32de çalışabilir aldığınız gün ile 36da alacağınız çalışama aynı gün olsun ki muhsabe 1 haftanızı yakmasın. Örnerğin 32de perşembe günü çalışabilir aldıysanız 36da da perşembe günü çalışamaz alın
Pembekeci xhbgns merhaba raporu aldığımız gün yani 36+0 da çalışamaz raporu aldık diyelim o gün işe gitmiyoruz değil mi
xhbgns Pembekeci Evet o gün de gitmiyorsunuz raporu sadece muhasebeye iletirsiniz elden vermenizie de gerek yok e nabıza düşüyor aynı gün pdfini indirip atabilirsiniz muhasebecinize
OktaycanveAnnesi amayinedeiyiilerledim bende bağkurluyum iş verenim şimdi rapor aldım klinikten sonra doğum yaptıktan sonra ki raporla birlikte mi götüreceğim sgk ya bunları ? Başka birşey yapmama gerek yok o zaman değil mi
amayinedeiyiilerledim OktaycanveAnnesi doğumdan sonra e-devlet te beyanname imzalamamız gerekiyormuş. Yapamazsanız gelin beraber yapalım dedi memur arkadaş.
Guloz Rabiul şirkete bağlı değil o parayı bize devlet ödüyor ödeneği de 2 paydada veriyor yada muhasebeye bildiri de bulunuyorsunuz aylık alabiliyosunuz
Rabiul Guloz onu her yer yapmıyormuş forumda öyle dediler birisi 3 seferde almış birisi 2 seferde çokta önemli değil açıkçası sonuçta alıyoruz