Yarenelibol Ebalp yavas yavas harekete baila canm çömel kalk bi iki kere fazlada yapma yürüyüş yap bol bol su iç inş döner bnm 28 den beri aşada kafası 😊
Nurcankarakaya Ebalp 36 haftalık hamileyim ama benimkide makat geliş ve daha dönmedi doktorum bol su iç dönerse öyle döner dedi ve artık bebek büyüyüp yerini edindiği için biraz zor dedi açıkcası 21 ocağa Sezeryan için gün aldık
Snnddhbdbdnr Kızlar benim ki 28+5 dün doktora gittim ters dönmüş dedi 🧐 normalde ne zaman dönmeli ki bana da erken gibi geldi
BurcuY C_rabia canım benimde bebeğim 25. Haftada döndü erken mi senin ki bi daha normal hale döndü mü
Yenianneyimmm Ebalp benimde tersi el müdahalesiyle döndürdüler çok şükür şimdiye kadar bi sıkınta yok 38+6 olduk bakalım normal gelmesini bekliyorum ☺️
Ebalp Yenianneyimmm ben elle dondurmeyi riskli diydum yaptirmazdim ama zaten ben dogum yaptim canim 37 de sezaryenle aldilar 😊
Yenianneyimmm Ebalp vala ne yalan söyleyim bende korktum yapcağım zaman ama kadını tanıyorum ablamın kaynanası ve yanına gelen çok kişi oldu en son yengem yanında döndürdü ve Doğum yaptı bize gelmişti bi anda karar verdim öyle tanımasaydım bende yaptırmazdım