gulcingulcin Kızlar detaylı ultrasonu kaçıncı haftada yaptırdınız?Benim doktorum hiçbir şey söylemedi.Randevu bulamam diye erkenden bakayım diyorum.Ama kaçıncı hafta daha uygun olur bilmiyorum
metemom_ gulcingulcin 22+5 de yaptırdım ama ben özelde yaptırdım randevu sorunu yaşamadım yaşayan çok görüyorum haftanızı hesaplayıp önceden almakta fayda var sanırım
Arelmom_ gulcingulcin ben özelde yapardım randevu kolay bulunmaz diye doktorum 18 haftada söyledi 19 haftamda şansıma bulduk ama 20 ye geçmek üzereydik
Melike_00 Nisapoyraz4270 kaçıncı haftada yaptırdınız benim bebeğim şimdi 20 haftalık oldu yarına aldım randevuyu inşallah erken değildir
Zynp12 gulcingulcin her Dr farklı birşey söylüyor ama 23 e kadar yapılır diye biliyorum 19 23 hafta arası diyen var 20 23 arası diyen var özele mi gidiyorsunuz Dr benim kendi Dr ayarlamisti randevumu 23 haftada girmistim. Devlette evet zor bulunuyor randevular
SrpYlmz gulcingulcin birde doktorun sana birşey söylemedi mi mesela ben 18 haftalıkken kendi kadın doğum doktoruma muayeneye gittim o 22 . Haftam için yönlendirdi beni Perinatoloji Uzmanına canım
Gnc_012 SrpYlmz Bana doktorum 18-22 hafta arasında istediğin zaman yaptırabilirsin demişti yarın inşallah yaptırcam
Gizem9688 Doktorum 21 de yaptir dedi. Ama ben devlette randevu bulana kadar 22 oldu.. p.tesi var randevum 22+0 da tam
Sydaglsen gulcingulcin 20-24 haftalar arası yaptırabilirsiniz. Benim doktorum 22. Hafta en ideali demişti