akkrn huvuuuuff aminnn inşallah ikimizinde sağlıklı bir bebeği olsun Eabbim ararmadan çabalarımızın karşılığı biran önce versin inşallah
portakalsekeri1 akkrn Bende adete 3 gün kala 19 Nisanda 16 ile öğrendim 24 Nisan çarşamba kan verdim 287 çıktı. Yardımcı olacaksa eğer ama ben 2 günde bir kontrol edemedim. Dün kan verdim artışı görebilmek için henüz çıkmadı çıkarsa onu da yazarım
akkrn portakalsekeri1 ben de edemicem haftasonu giriyor çünkü araya ama sağlıklı olmasına sevindim ya bi an korkmuştum önemli olan düzenli artış sanırım
Svdt Sahra1221 benimde yarın adet günüm ama hiç bir adet belirtisi yok sabah erken gebelik testi yaptım çıkmadı normalde beyaz akıntı olurdu hep adetten önce şimdi hiç bir belirti yok sadece bir haftadır göğüslerim çok şiş ve hafif hafif ağrılar var
Sahra1221 Svdt kan testi yapın özelde 1 saatte çıkıyor. Acilden giriş yapın beta baktırmak istiyorum diyin
portakalsekeri1 akkrn Benim sonucum çıkmış 24 Nisan 278 26 Nisan 676 olarak çıkmış. Umarım sizinde artışınız düzenli olur
minikmucizeemaak akkrn Adet günümden 6 gün önce 12 değer ile öğrenmiştim oğlumu, şimdi 5 aylık elhamdurillah 💖
akkrn portakalsekeri1 tebrik ederim canım çok güzel artmış inşallah benimkide sağlıklı bir şekilde ilerler 🙏🏻