Ebrar042 Pembenattaniyeler düzenli değilse korkma canım adalat falan kullanıyor musun o çok güzel rahatlatıyor doktorundan isteyebilirsin. Bizde git gide sona yaklaşıyoruz farkında mısın 🥹
Pembenattaniyeler Ebrar042 Adalat ne için yok kullanmıyorum söyliyim bi evet ya ztn bizim 37. Hafta bayrama denk geliyor muhtemelen 1 hafta önce almak isterler 36 desek 6 haftamız kaldııı dayanmamız gereken
Eminesahin1 Ebrar042 evet çok şükür hiç sağlık sıkıntısı olmadı solunum desteği de almadı inşallah hemen kilo alır 🥰
Ebrar042 Pembenattaniyeler kasılma önleyici bana iyi geldi gerçekten umarım böyle de devam eder. Ay sen öyle deyince daha bi heyecan bastı 😂
Ebrar042 ysmn_kck17 aynen öyleymiş burada fark ettim bir de duruşa göre de yanılma payı olabiliyormuş onu anladım
Pembenattaniyeler Ebrar042 evet valla bnde sürekli diyorum kızlar sabır 6 haftamız kaldı dayanın orası daha güvrnli şuan sizin için 😂 heyecan dorukta
Pembenattaniyeler Ebrar042 kıyafetler yıkandı ütülendi ama hala bikaç parça var ütülencek. Hastane çantası hazırlamaya başladım ama çok oturmadığım için hala çanta haline gelmedi. Sen naptın? Bugün kontrolün vardı sanki nasıl geçti
_Mother_ Ebrar042 USG de 2500 ölçülüyordu ama küçük bebek 2 kilo falan anca doğar denilmişti ama 2700 doğmuştu
Boncukk123 Sermec27 400 küsür gram fark ediyor mu canım ya, devlet takipli misin yoksa özelde de aynı sekılde az ya da çok çıkıyor mu
Slnpkts Sermec27 benim doğum sabahı ultrasonda 2080 gr 48 cm di. 2 saat sonra doğum gerçekleşti. 2265 gr 49 cm olarak doğdu
ezgi-esk Ebrar042 Ultrasonla aynı olmayı bırak hastanede tarttıkları bile yanlış çıktı bizim doğduktan sonra😀
Boncukk123 Sermec27 özel de bile o kadar fark ediyorsa devlette de o şekilde midir acaba ama yorumları da okudum canım az deyip çok çıkanlar da oluyormuş nasip artık 🌸