Ebrar042 Bugün iki oğluşla 29 haftalık olduk elhamdülillah🥰 Merak ettiğim bir şey var doğum yapan arkadaşlar bebeklerinizin ultrasondaki kilosuyla doğduğundaki kilo arasında fark var mı? Varsa ne kadar? Sohbet muhabbet olsun 😁🌼
Boncukk123 Sermec27 400 küsür gram fark ediyor mu canım ya, devlet takipli misin yoksa özelde de aynı sekılde az ya da çok çıkıyor mu
Slnpkts Sermec27 benim doğum sabahı ultrasonda 2080 gr 48 cm di. 2 saat sonra doğum gerçekleşti. 2265 gr 49 cm olarak doğdu
aslhnkrts9 Ebrar042 cihaz iyiyse net ölçüyo birazda doktorun tecrübesi varsa tutuyo bana doğum hastanesinde 2500 demişlerdi aynı gün eğitim araştırma da 2060 dediler 2080 gr doğdu 😂
Ebrar042 Semsvs bizim hastanedeki makine de 1 kg fazla ölçüyorsa benim bebişler gramaj olarak doğar kız 😂 maşallah maşaAllah hayırlı evlat olsun 🥰
yeschef-13 Ebrar042 merhaba ultrason kilosu cihazlara göre değişiyor benim gittiğim hastanede olan cihazlar için doktorum 20gr-40gr oynuyor daha fazlası olmuyor dedii tamamen hastaneye göre değişiyor yani
yeschef-13 Ebrar042 tabikide telefon gibi düşünün hepsinin modeli markası güncellemesi farklı o yüzden görüntü kaliteleri nasıl farkl değerlerde öyle oluyor