Ffulya nzlbrn normal dogum olacaksa net tarih verilmiyor ama benim sezeryan olacak 39 da alalım dedi gerçi haftaya tekrar gideceğim daha net belli olur dedi ama 8 9 mayis iyi gibi dedi durabildivi kadar durması cocukuk için daha iyi
nzlbrn Ffulya Aynen öyle benimde 40a kadar uzamaz zaten erken gelirse kendi bilir yoksa 39lu haftada bakalım 🥰
Feyzabgg Mardinbaby_ çatı muaneyesi yapmayacak bana çünkü sezeryan olacağım ben.Eğer siz normal düşünüyosanız size zaten gün vermez.
Csmbu mimar_anne ay bende bugün 35+3 üm 38+1 gibi alırız dedi doktorum dün konuştuğumuzda. Bana erken gibi gelmişti bu tarih ama sezaryenleri genellikle 38 i doldurunca alıyorlar sanırım
mimar_anne Csmbu aynen 37 den sonra sorun olmuyor ekstra bir durum olmazsa genelde de 38-39 da sezaryen yapılır canım oğlum da 38+0 da almıştı 3240 gr doğmuştu şükür sorunsuz bunda da 38+1 de alacak bakalım hayırlısıyla ☺️
Boncukk123 Ozgeveysi amin canım inşaAllah benim de diğer kontrolüm 6 mayısta 38.haftanın içinde oluyoruz Allah nasip ederse bakalım neler olcak 🌸
Kbr-ozcn Selbi777 yok dönmedi bende normal doğumdan korkuyorum açıkçası bu yüzden sezeryan istedim kendi isteğim ile