Deli_hatun_7 nursedaguney şafak 35🥹 bebişin kafası doğum kanalına yerlesmıs baya asagıda kafası dedi doktor ama bu güzel bişey dedı heyecanla bekliyoruz kızçemi🥹💕 ilk gebeliğim bu arada daha önce iki kaybım var ama yolun sonuna geldik kızımla çok şükür sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 🤲🏻🌸🥹
Ayseolcay Şafak 7🥲 39 olduk bizde normal doğum gözüküyor şimdilik nst de düzensiz ağrı çıkıyor ben hissetmiyorum 2 cm açıklık var bugün muayene oldum doktorum 41 e kadar bekleyelim diye konuştu heyecanla bekliyoruz miniğimizi 🧸
Nrgliltu Şafak 28. Normal olur inşallah 🙏🏼 Bu hafta çatı muayenesi olacağım. Bacak aramda ağrı var 3 gündür
Nurol Mardinbaby_ bebeğim biraz iri haftaya kadar gelmezse 4 kg yu aşıyor benmde kemiğim biraz basıkmış aşamayabilir orayı iriliğinden kaynaklı dedi bu hafta kendi karar verip gelmezse eğer 3 ünde sezeryan ile alıcaklar. Sancım çıktı epey ama açıklığım yok dr şaşırdı bebek aşağıya baskı yapmıyor hiç sadece karnım kasılıyor dedim çatıdan sonra böyle karar verdi
bahar_2121 nursedaguney şafak 19 normal olacak ilk gebeliğim doktor 37 haftayim ama doktor 3 hafta gelişimi geride dedi inşallah doğuma kadar toparlar kendini
Gmz09 nursedaguney şafak 19 normal doğum planlanan ilk bebek ama iki gündür mide yanması hazımsızlıktan öleceğim gebeliğimin ilk günlerine döndüm resmen 🥲
maviiiss ivfbaby sezaryen olacaksa işte 39. Hafta bilmiyorum ya öncesinde su gelirse açılma olursa vs diye 😀
Ecemsi Serendipity16 canım eğer suyun olsaydı ultrasonda suyunun azaldığını söylerdi doktorun bendede öyleydi 3 gün önce gittiğimde farkettim suyum azalmış zaten doktorum söyledi yarın acilden tekrar bakılması lazım dedi göstermeye gidicem hayırlısı olsun inşallah bakalım ne olacak
Serendipity16 Ecemsi aynen canım bende o yüzden içimi ferah tutmaya çalışıyorum sizinde zaten doğum gelmiş artık azalsa da sıkıntı olmaz inşallah
Lotus1 Bizimde 30 Nisan kontrol var 1.2.3 mayıs doğum bekliyoruz.38 haftalığız şu an.bende 2.sezeryanimi olacağım.insallah.
Mardinbaby_ Feyzabgg nasıl gün alıyorsunuz neye göre doktor karar veriyo çatı muayenesine göre mi bende 36+5 im daha belli değil
Feyzabgg Mardinbaby_ çatı muaneyesi yapmayacak bana çünkü sezeryan olacağım ben.Eğer siz normal düşünüyosanız size zaten gün vermez.
Mlttm4141 Şafak 22 ama sezeryan olacağım için daha az kaldı doğuma heyecan dorukta 2. Bebeğim ama ilkinde aniden doğuma alındım bunda bilinçli olunca korku endişe daha cok