Defne5338 Benimde 14 günüm kaldı 40 hafta dolmasına 38 deyim bebegin kilosu 3500 deyince doktor açıkçası korktum normal doguramicakmiyim diye. 4000 kiloya kadar sorun yok dedi doktor. Napmam lazim fikri olan var mı yada benim durumumda olan 😅😇
Fatma44 nursedaguney şafak 28♥️24mayis uygulamaya göre ama normal doğum istediğim için bellide olmaz şafak her an doğan yada batan güneş olabilir 😂
Esrasnyz23 Ecemsi benimde doğumda sıkıntı yaşamak istemiyorum bu yüzden çünkü akıntı koku da yapıyor midem bulanıyor artık
Hamilebirisi_06 nursedaguney evet hiç bir sorun yaşamadım kestiğini hissediyoruz falan diyorlardı hiç birşey hissetmiyorsunuz
Emossh 3 mayıs sezaryen günümüz Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲sağlıkla gel kızım❤️🥰
Ftm7 Merve_3351 ben hep hayırlısını istedim. Eğer hem bebeğim dönmediyse hem tombişse demek ki benim için sezeryan daha hayırlı diye düşünüyorum. Gönlümden geçen hep normaldi ama O nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin sağlıkla kavuşalım hepimiz inşallah 💖
Nidosss48 selinunl Normal doğumun o gün olacagını nerden biliyorsunuz😬 .Bende normal istiyorum ama dr um net gün veremiyor malum planlı sezeryan olmadıgı icin