Cennettunc Bende 37+3 haftaya doktor sezaryen icn gün vercek 7 Mayıs gibi olr doğum ilk sezaryen 39 beklemeknlazm
Boncukk123 Esrasnyz23 benim suan baş geliş canım ama inan benim de hep midem de toplanma oluyor taş gibi oluyor bazen sağ taraf bazen de sol midem de boşluk var ama aynı zaman da midem çok yanıyor reflü de var
Zeymur1693 Myrtle kulak rahatsızlığın nedir acaba ben de otoskleroz var işitme kaybı normal yapmam yasak
Myrtle Zeymur1693 ben 2017de ani isitme kaybi ile sag kulagimin isitmesini kaybettim. Diger kulaga zarar gelmesin ikinirken stresle diye kbb doktoru normal yapma dedi.
Beybun_29 nursedaguney normal düşünüyorum ama doktor henüz bişey demedi haftada bir kontrol var Mayıs 26 tahmini doğumu
Boncukk123 Esrasnyz23 canım doğumu başlatmak için hepsi 37-42 hafta arası normal doğum zamanı ama 37 yi doldurmak gerekiyor ki inşaAllah solunum sıkıntısı olmasın bir de biraz daha kilo alsın bebek . Ben 37 yi doldurmayı bekleyeceğim inşaAllah nasib olursa suan 36+5 im
Btl_akkurr nursedaguney şafak 50 ama daha az kaldı mayıs 30 inşallah sezeryan doğum olucak normal yapamazdım bende o direnç yok maalesef ki zaten. Çatı darlığım dan dolayı ilk gebeliğimde sezeryandı Buda sezeryan olucak inşallah sağlıkla gelsin evlatlarımız 🤲🏻🦋
Ecemsi Serendipity16 hayır yapılmadı yarın yapılır mı bilemiyorum söylemesi ayıp benim enfeksiyonumdan dolayı akıntım vardı ama bildiğin su gelmişti camasirimi ıslattı ordan anladım yine az az geliyor hafif sancılarda vuruyor
Serendipity16 Ecemsi enfeksiyondan dolayı akıntınız da mı su gibiydi ? Benim haftalardır öyle akıntım var ama doktorum suyu iyi diyor hem damla damla ıslaklık oluyor çamaşırım da
Defne5338 Benimde 14 günüm kaldı 40 hafta dolmasına 38 deyim bebegin kilosu 3500 deyince doktor açıkçası korktum normal doguramicakmiyim diye. 4000 kiloya kadar sorun yok dedi doktor. Napmam lazim fikri olan var mı yada benim durumumda olan 😅😇