D27777 2727dfne kuzenimin eşi yapmıştı iyi diyordu bilmiyorum ben şehir Hastanesinde yapmayı düşünüyorum doğumu
2727dfne D27777 orayada hem randevu yok hemde diyolar takipli oldugun doktor degil nobetci doktor giriyor doguma diyolar siz kac haftalıksınız
Kubrayeniceri 2727dfne 2 sene önce ablam yapmıştı iyiydi ama şuan nasıl bilmiyorum şehire daha iyi diyorlar
Kubrayeniceri 2727dfne ikisi de var istersen kendine özel oda tutabilirsin diye biliyorum tek kişilik
Kubrayeniceri 2727dfne şuan orası dr ersin gibi oldu diyorlar yine sizin tercihiniz gidip bakabilirsiniz yerine benim şehirden de gözüm korktuğu için devletten uzak duruyorum açıkçası
2727dfne Kubrayeniceri aynen devletler cok kalabalık ve süriyeki dolu bende bossan hastanesi 13 bin miş orda düşünüyorum ama son zamana kadar devlete gitmek istyorum cünkü ev aldık borc cok son ana kadar ne olur Allah bilir 🥲
Hayalciressam Deneyimli ebeler de var doktor bahsetti. Hastane de güzeldi odalar da özel hastane gibi büyük. Tuvaleti banyosu falan. Benim gözlemlerim böyle.
ikiprensesannesi27 Hayalciressam güzel temiz fln ama Suriyeli çok olduğu için biktirmislar acilinden gittim birkaç defa Suriyeliden dolayı ilgileri kalmamış çoğunun doğumu nasıl olur bilemiyorum