_momy_9 yeni-annelik ağrı uzun sürmüyorsa korkma canım anladığım kadarıyla hepimizde oluyor ve ilk gebelik olduğu için korkuyoruz 🥲🐣
yeni-annelik _momy_9 evet sanırım bu haftalarda oluyor haftaya doktoruma gideceğim onada soracağım mutlaka ilk gebelik olunca telaş yapıyor insan her şeye 🥹
eylemm09 yeni-annelik eğer randevuyu orası için verdilerse bence bakarlar canım benim olduğum yerde kadın doğum hastanesinde detaylı ultrason yapışmıyor burda üniversite araştırma hastanesine sevk ediliyorsun ordan randevu aldım baktılar canım sen genede bi araştır
yeni-annelik eylemm09 bende özel takipliyim gittiğim hastanede detaylı ultrason bakılmıyor önceden devlette kadın doğuma muayene olmuştum doktor yeşil alan açmıştı öyle perinatolojiye randevu alabildim sistemde bunu görüp detaylı bakarlar diye düşünüyorum
Hamdiyevural _momy_9 bebek bazen tek taraflı toplanıyor olbilir doktorunuza söyleyin magnezyum veriyor toplandıktan sonra ağrı varsa tanı omun disinda bebek büyüdü hareketli olduğu için sürekli olrak dönüyor ilerde dönmesi zorlaşacaktır normal bir süreç aslinda