-Kubra08- Anne2509 Yok hayır ekstra bişey yapmıyorum dediğim gibi sadece çok su içiyorum ve emziriyorum 🥰 İnşallah 🤲🏻
Sirinaysenur Buse4175 Bende 107yle hamile kaldım, ilk aylarda kusmaktan 3,5 kilo verdim şimdi 27.haftadayım 109 kiloyum inşallah normal olur bu doğumum da, ikinci hamileliğim❤️
Hafsa1134 07sym07 95 ile hamile kaldım ilk 5 ay bulantı ve istifradan 7 kilo verdim şuan 36 haftalık hamileyim 101 kiloyum inşallah daha fazla almam şeker tansiyon çıkmadı çok şükür sağlıkla alalım bebişlerimizi kilo alınır verilir sorun değil bence
bebosmommy 07sym07 kiloyu takıp stres yapmayın bebiş ve senin sağlık iyi olsun kilo verilir rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah hepimizi🥰❤️ eminim hepiniz olduğunuz gibi çoook güzelsinizdir❤️❤️
Gnl54 07sym07 ben ilk hamileligimde +35 kilo aldim 120 dogurdum sezeryan oldu sonrası kolay olmadi tabi Simdi o kiloyu veremeden tekrar hamile kaldım 136 kiloyum bunda fazla almadim insülin kullaniyorum şeker var doğum sonrası zorlanicam biliyorum ama yapacak birsey yok fazla yağlı hamur işi yememek gerek cabuk kilo yapan bunlar zaten
birmucize1 07sym07 86 ile hamile kaldim 29. Haftadayim 20 kilo aldim 🥹 acikcasi dert etmiyorum edersem uzulur strese girerim bu hem bana hem bebegime zarar verir akisina biraktim kilodur verilir bi turlu yeterki bebeklerimizi saglikla kucagimiza alalim ♥️
Gnl54 121 hamile kaldım 136 yım 34 haftayiz ilk dogumun kilosunu veremedim tek sıkıntı doğumdan sonrası zor oluyor sadece bu yani
Tugcebngl 07sym07 bende 28 haftaya gircem yarın 113 kg yum 111 le hamile kaldım 108 e düştüm şimdi 113 üm doğuma kaçta girerim bilmiyorum ilk hamileliğimde 9 kilo almıştım doğumdan sonra 20. Günde 12 kg vermiştim
Mkblgrlyn 23 haftalık gebeyim 105 ile hamile kaldım 112 kiloyum 😒 ve her kontrolde geriliyorum kilo aldım mı diye.
Eko93 07sym07 31 deyim, 1.60 boyum ve 17 kg aldim total :( şuanda 87 kgyim. Nerden baksan 1.5 2 ayım var ve ben haftada 1 kg aliyorum. Galiba bu gidişle 100 kg falan gireceğim doğuma diye dusunuyorum
gizbirhil 07sym07 70 ile kaldım 30. Haftadayım 90 kiloyum doktorum çok kızdı ama alıyorum kilo elimde değil yani acıkıyorum doymuyorum
Ysmnerszkrbg -Kubra08- ne güzel gitmiş kilolar hemencik bişey yaptınız mı yoksa emzirme gerçekten işe yarıyor mu
Baybmoms 100kg üstü normal doğum yapan oldu mu acaba ben 38 haftaligim ve aşırı sistim ödem topladım normal doğuma engel midir sizce ?
Aysegullcamm 07sym07 71 kilo ile hamile kaldım şuan 25+3 uz 79 kiloyum inşallah çok almam yediklerim bebeğe gidiyormuş daha çok bu iyi bişey galiba . Bel ağrım aşırı fazla ama fıtığım da var sanırım oda zorluyor 😔
Cansucan 07sym07 ben ilk bebeğime 80 kg ile hamile kaldım 90 ile doğurdum sadece 10 kilo aldım zaten yarısı doğumda gitti şuan 19 haftaya giricem 95 ile hamile kaldım 1 kilo ya aldım ya almadım yani demem oki hamileyken fazla yiyerek yada çok kilo alarak bebeğe faydalı birşey yaptığınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz şuan kilolu hamile kaldığım için kilo almamama rağmen belim kopuyor ağrıdan zaten kilolu hamile kaldım biraz daha dikkat edip sağlıklı beslenerek sadece bebeğe kilo aldırıp siz hiç almayabilirsiniz ilk bebeğim 3 buçuk kiloya yakındı kendim çok az almıştım bakalım bunda ne olur ama dikkat ediyorum şekeri kestim zaten gebelik şekerim çıktı dikkat ediyorum sizede tavsiye ederim