07sym07 95 kilo ile hamile kaldım şuan 20+1 haftalık hamileyim kilomu hiç ölçmedim korkuyorum çünkü çok kilo aldım bunun ilerisi de var psikolojim yerle bir oldu sizde durumlar nasıl
Gul244 07sym07 bende 98 kilo ile hamile kaldım hiç ölçmedim demişsiniz kontrole gittiğinizde doktorunuz kilonuza bakmıyormu merak ettim benimki ilk önce tartıya çık diyordu
Ozgednc 07sym07 91.5la hamile kaldım şuan 95.5 kiloyum daha 30. Haftadayim bakalım 100u gecicem heralde
Ahsennk Hayırlı geceler Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ bende 96 ile hamile kaldım şuan 10. Haftadayız açıkçası doktorum herhangi bişey söylemedi bana ama ben daha fazla kilo alıp zorlanmamak için diyetisyene gittim
[silindi] ben de 95 kilo kaldım 5 haftalık şuan daha ne kadar kilo alabilirim ki diye düşünüyorum:D siz çok aldınız mı 20 haftada
Ahsennk -Kubra08- Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ kilodan dolayı herhangi bi zorluk yaşadınız mı acaba
Anne2509 -Kubra08- 13 günde kendi kilonuza inmeniz ne kadar güzell. Genelde herkes 8-10 kilo arası gittiğini söylüyordu. Siz ekstra diyet falan uyguladınız mı doğumdan sonra☺️ Ben de şuan yaklaşık 18 kilo falan aldım inşallah sizin gibi doğumdan sonra hemen gider zaten kilolu hamile kalmıştım😕
Ysmnerszkrbg -Kubra08- ne güzel gitmiş kilolar hemencik bişey yaptınız mı yoksa emzirme gerçekten işe yarıyor mu
ilknursdtn 96 kg ile hamile kaldım 107 ile ile dkguma girdim yirmi gün oldu doğum yapali 98 kg yım suan
Ahsennk BusraaaBK çok şanslısınız gerçekten ben şuan canımın istediği şeyleri bile doyasıya yiyemiyorum
-Kubra08- Anne2509 Yok hayır ekstra bişey yapmıyorum dediğim gibi sadece çok su içiyorum ve emziriyorum 🥰 İnşallah 🤲🏻