Arkadaşlar ben sezaryen olmuştum yazdım buraya da. Ancak bir talihsizlik yaşadım ve hem spinal hem genel anestezi aldım. Şimdi daha ilginç bir komplikasyon yaşıyorum “post spinal ağrı”. Bu bir sendrommuş. Bos sıvısı sızdıkça inanılmaz bir baş ağrısı, çınlama, çevresel tüm seslerde robotikleşme ve sonunda bayılma yaşıyorum. Dr 10 gün yatakta asla kalkmadan dümdüz yatmamı söyledi. Ayağa kalkmak kesinlikle yasak. Mide bulantısı, duygu durum bozukluğu ve elimde kolumda çekilmeler cabası. Bunları bilsem inanın genel anestezi alırdım. Ki zaten aldım. Spinalin komplikasyonlarını bilmiyor muydun diyebilirsiniz. Ki sağlıkçı olduğumu söyledim defalarca. Biliyordum ama asla bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum ve bu raddede bir sendrom olduğunu bilmiyordum. Şu an altıma sürgü veriyorlar. Spinal olan arkadaşlarla konuştum kimi benim gibi olmuş kimi daha hafif ya da ağır ama bu post ağrı olayı çoğu kimsede olmuş.anestezinizi iyi seçin derim. Keşke biri yazsaydı ben de daha önce fark etseydim. Tamamen bu niyetle yazdım.