Dilarademiryurek minikannesi_ doğal olarak başladı suni sancı için imza vermedim zararlarını bildiğim için
Zeyyno_ rmysa388_ Normalden çok farklı bı sancin oluyor karnında kenarlardan orta doğru bı sertleşme oluyor bende su gelmedi veya kanama gelmedi sancılarımla başlamıştı herkesin farklı oluyor diye biliyorum 😊
-Pinar96- 1 hafta önce 1428 di. O konuda herhangi bir şey söylemedi. Nst ye sok ak istedi ama herhangi bir bulgu yok dedi kendi baktığında. Aşağıya yerleşmiş durumda diye söyledi. Orada ki suyun basıncı ve yer açma belirtisi yapmış olabilir dedi sadece ve 3 hafta sonra 32. Haftamızda tekrardan çağırdı Hafsa1134
Hafsa1134 -Pinar96- kilosu gayet iyi ama nst 35-36 haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum sağlıkla gelsinler ya her hamilelik doğum farklı sizin ilk hamilelik mi
-Pinar96- Evet ilk hamileliğim, tek dileğimiz o sağlıkla gelsinler 🙏🏻 bir tanıdığımında aynı bulguları varmış her iki hamileliğimde de öyle geçirdim diye söylemişti. İkisini de normal doğum ile 40. Haftalarında dünyaya getirdim demişti. Hafsa1134
Kevser_my 4ysegulec ağrı çok çok şiddetlendi pazar günü suyum azar azar ama su şeklinde geldi ben farketmemişim çünkü hep öyle geliyo doktor dedi bacaklarından incek filan umursamadım ertesi günü kontrolümüz vardı suyum bitti biticekmiş 2 saate doğuma alındım
4ysegulec Kevser_my benimde korktuğum şeylerden birisi bu ya suyun az az gelmesi basıl fark edeceğiz ki🥲 peçete koyun gün içinde falan diyorlar genelde