Merve_sllyrt Bulutsevdasi ayy öylemi heyecan bastı birden inşaallah hepimiz kokayca saglikla kavusuruz bebişlerimize🥰
Haz28 fermaneva01 bu aslında vücudun kendini doğuma hazırlama şekli yani bı nevi lavman yapılması gibi birşey bende geçen gün bir doktor hanımın videosunda anlattığını görmüştüm 🥲
DenizSs-5 Benimde 2 gündür şiddetli ishalim var kızlar su gibi böyle akıntımda arttı ama beyaz kıvamda midemde bulanıyor çok 31+2 deyiz ama çok erken değil mi daha 😭😭
Semra120220 fermaneva01 benimde ilk hamileligimde bir kaç gün öncesinde karnım da sancım olmuştu ishal sancısı gibi birkaç gün sonra da doğumum oldu suandada ikinci hamileliğim 34 haftaligim aynı şekilde ıshal sancım var
fermaneva01 Semra120220 son haftalarda oluyor genelde ishal bacım korkma yüreğini ferah tut eğer rahatsız eden bir ağrıysa doktora git muayene ol
VREE rmysa388_ korkma bende 35 haftalığım ara ara sancilarim oluyor kasık ağrısı oluyor doğum sancısı gibi yalancı sancılar doguma yakin oluyormus
-Pinar96- Yalancı sancılarla mı daha 30+2 yiz. Doktorum ağırlaştğı için aşağıya baskı yaptığını söyledi. Bazen vajinamda tekme hissediyorum ya da bacak aramdaki kemiklerimin ağırdığını da fazlasıyla hissederim ve kasık bölgemde ağrılarım da olmuyor değil 🙈Hafsa1134
Hafsa1134 -Pinar96- dediğiim gibi kişiden kişiye değişiyor kaç kilo bebeğiniz bu arada doktor erken doğum riski olduğunu söyledi mi ben o haftalarda hiç bişey hissetmiyordum 36 haftalığım 2-3 günde bir yalancı sancı dedikleri oluyor bende doktorda vajina doğuma hazırlanıyor demişti bana
Ezgiyldz94 Karnımda kasılmalar oluyordu beş dakikada bir sabah suyum geldi banyo esnasında anlayamadım akşam muane olmaya gittim 2 cm açılma var diyip suni sancıyla gece Nişanım geldi normal doğumdan sezeryana döndü
Dilarademiryurek rmysa388_ açılmanız olmaya başladığında mide bulantısı ve kusma olur ama herkes yaşamaz tabii ben 10 saat sancı çekerken bir yandan devamlı çıkarıyordum
Aliye35 Belimden ağrı geliyor ama ne su var ne nişan valla sinir bozucu… Şuan kocamın uyuması bile batıyor bana. Stres yapıp uyanıyorum galiba.😪
-Pinar96- 1 hafta önce 1428 di. O konuda herhangi bir şey söylemedi. Nst ye sok ak istedi ama herhangi bir bulgu yok dedi kendi baktığında. Aşağıya yerleşmiş durumda diye söyledi. Orada ki suyun basıncı ve yer açma belirtisi yapmış olabilir dedi sadece ve 3 hafta sonra 32. Haftamızda tekrardan çağırdı Hafsa1134