Huzurunannesi Bugün kontrolde rahim ağzının kısaldığı söylendi Rahime dikiş atılabilir miş Böyle birşey yaşayan oldu mu Bana İzmir’de Bornova da önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı riskli gebelikte iyi olan
Evinaram Huzurunannesi kaç haftalıksın ve kaç ölçüldü bende de aynı sorun vardı istirahatle aştık bu sorunu bide progestan fitil kullanıyorum
Esba2019 Evinaram bana da kısa dediler biraz dinlendim bol su tükettim progestan da kullanıyorum şükür iyi dediler dün canım senin kaçıncı haftada kısa dediler
Evinaram Esba2019 benim 24 haftalıkken 28 mm ölçtü aradan 10 gün geçti bu yaptıklarımdan sonra 39 mm ölçtü
Htctsbk Huzurunannesi ihmal etme haftan erken dikiş atılacaksa erken atılması daha iyi galiba. Bebek büyüdükçe zor oluyormuş dikiş kontrolüne git sıksık
Htctsbk Huzurunannesi bende kısalma vardı. Progestan verdi 2.7 mm di 10 gün sonra gitmeme 1.9 olmuş ağar topar ameliyat aldılar. Bol bol yat su iç iş görme kesinlikle uzun yol yürüme enfeksiyona çok dikkate et. İnşallah düzelirsin
Huzurunannesi mceren Sadece perinatoloji bölümüne sevk etti bi baksınlar dedi Peki dikişten sonra normal Doğum şansım olur mu
Htctsbk Evinaram dinlendim zaten bi iş yapmıyordum. O aradada dinlendim ama hiç fayda etmedi ilacında etkisi olmamış mecbur oldum