MosKaz Hee, şimdi eşlerimiz böyle, yarın doğduktan sonra bakacağız. Sen uyu ben bakarım diye bilirlermi acaba😂. Benimki de alıyor da alıyor, aadece giyim😛
Sayrkann Asdffghjjk biraksam benden once doguracak 😄 - Sen en son ne zaman yemek yedin? - bebegin muzu bitmis hadi almaya gidelim -hep uzanma kalk biraz yuruyus yap -ustundeki cok dar bebegi iceride bogdun -ustunu ort bebek usumesin -gecen sehpaya carptim bebege birsey oldumu dedi 😄
Kbrcngz Gebeliğim şu an 8 haftalığız ama oğlumuzda da aynıydı şimdi de aynı canını yediğim 😇 hatta biraz daha hassas oğlanı kaldırma aman iş yapma bırak ben yaparım ne içersin ne yersin sen gebesin şıraya otur ben toplarım sen içeri geç falan 😅 bi de sağlıkçı olunca tabii daha titiz davranıyo 🙈 gece uykusundan uyanmayan adam oğlan çişim geldi deyince kurulmuş alarm gibi hemen ayakta ben götürürüm sen kalkma falan işime geldi benim de 😂😂 daha yaşınız genç bakalım ilerde nasıl olacak diyenlere inat 6 yıldır hiç değişmedi ya inşallah bundan sonra da hep böyle olur bitanemm 😇🙈 maşallah maşallah 🙈
Nil Kızlar açıkcası imrenerek okudum msjlarınızı maşallah bence kıymetini bilin 😀 benim eşimde iyi davranır ama bu kadar mükemmel değil malesef. Ev temizliği işi bırakana kadar vardı evet ama şimdi doğum iznine çıktığımdan beri herşeyi benden bekliyo ve işin gülünç yanı bunları beklerken kendinide fazla yorma diyo yavaş yavaş yap bi gün bişey diğer gün bişey yap diyo. Ama ağır bişey kesinlikle kaldırtmaz bana kendisi yardım eder. Canım bişey isterse alır çok mükemmellik beklemiyorum tabi beklenti az olunca hayal kırıklığıda yaşanmıyo 😀 genede Allah razı olsun kendince yapabildiği kadar gördüğü kadar yapmaya çalısıyo. Yapmayanların eşlerinede kızmıyorum aslında bu aileden gelen bişey eş ailesinden ne gördüyse karısınıda öyle davranıyo malesef
Nil DBA1010 kaç yıllık evlisiniz canım üzüldüm senin adına biraz düşüncesiz davranıyomuş eşin. Umarım zamanla düzelir, ilk gebeliğinmi
Ddag Ne kadar sanslisiniz. Bu hafta hastaydim rapor aldim evdeydim hep. Aksama kadar naptin evde? Neden bu nevresimi 3 gundur degistirmedin? Kusa kusa yemek hazirladigimi gorur yinede tv karsisinda durur. Yemek yemem sormaz bile canin bisi istio mu die. Ama benden daha cok bebegi istemesini biliodu. Bnmde ilk gebeligim ve bence cok sanslisiniz kiymetini bilin.
Hsna1 Ddag allah yardımcın olsun canım bunun ödenecek zamanı var sen bir annes in allah yar ve yardımcın olsun . Iyi olur insallah
Nil Ddag işte az önce yukarda bahsettiğim gibi ailelerinden annelerinden ne görürlerse nasıl büyütülürlerse onu uyguluyolar. Umarım senin eşinde değişir canım sonuçta insan hamileyken ekstra ilgi bekliyo benim eşimde bazen ilgisiz davranıyo sonra bende rahat bırakıyorum hiç umursamıyomuş gibi davranıyorum onu anlıyo heralde hatasını düzeliyo Allah herkesin eşine merhamet versin inşallah
Emnmntmhmmt Asdffghjjk çok şükür prensesler gibi hissettiriyo bana hamilelikten öncede öyleydi ama sonrasindada değısen birsey olmadı 😍😍
Hsna1 DBA1010 allah yardımcın olsun canım sen boşver onu kendini bebeğini düşün insallah düzelir eşinde. Yavrunu da sağlıkla alırsın insallah
Kbrcngz DBA1010 Canım Rabbim yardımcın olsun dua et içinden ne geçerse ama beddua etme sakın hamilesin önce bebeğini kendimi düşünmek zorundasın senden ve bebeğinden önemli değiş hiç kimse unutma. Ne ekerse onu biçecek elbet o bebek de büyüyecek Allahım merhamet vicdan versin eşine inşallah..
AyselSamil Asdffghjjk bizimkide 180 derece deyiwdi vAlla neredeyse ver bebeyide ben taşıyım diyecek😂😂😂
Gizemhakan Asdffghjjk Valla benimki sanki o hamileymiş gibi davraniyo kızlar yaaa.. 🙈 Sürekli bi yerleri ağrıyo sabah akşam masaj mi dersin nazlanma mi dersin ne ararsan var hatta benden çok aşeriyo 😀 gece yemeğe kaliyo bazen kendi bile diyo sen misin hamile ben miyim diye 😀 çok sinir oluyorum yaaa.. hayir bunu nasi basariyo bilmiyorum bi hamilelikte trip naz cekmek istemeyen erkekler seni ornek alsin kitap yaz fena tutar diyorum pis pis guluyo bide 🤗 Ama heyecanlı ve çok sabırsız doğsun bi an önce diyo dünyaları alsa bebisimize gözüne görünmüyo 😍
Sevinc-zhr Gizemhakan bebeği sen taşıdığın için kendisiyle senin gibi bi bağı olmadığından ilgi istediğinden böyle davranışları olabiliyor babaların babalık sendromu diyebiliriz siz ikiniz ben tek kalmışım gibi hissediyor olabilir burnundan dökercesine ilgilen bebekle ilgili het durumu ona anlat paylaş aldığın bişeyi kırk kere göster nası güzelmi diye bide hep kendisine benziyeceğini söyledin mi tamamdır tribal enfeksiyon kapıyor erkekler
Papaty Bende 7 haftalık hamileyim sürekli el karnımda oy benim bebeğim midem bulanıyor şakın çıkarma çocuğum beslenemiyor iyi bakarmıyorsun ona evi temizleme yemek yapma ben yaparım diyor çok şükür yapıyor 15 tatile girdi okullar malum öğretmenim İstanbul’a anneme geldim sen git çocuğumdan ayırma beni diyor babalar değişik duygu yaşıyorlar sanırım😊😊😊
Naznaz Nilaydmr ne tarafa nisbet yapıyoruz. Böyle konulara bayılıyorum ego tatmini ,nisbetizim tavan. Hamileliğin yan etkilerimi bunlar görgüsüzlük mü bilemedim tek anladığım onların kocası var taaam mı! 😤
Nilaydmr Naznaz koçiştoşkoşum benim 😀 kimine göre mantığın bittiği yerde hamilelik başlar bence. 😀 kocanı övdüysen çıkalım burdan kuzum