BayanYaman Asdffghjjk benimki heyecandan kafayı yedi yiyecek gibi 😊 bebek büyüdükce hareketleri sertleştikçe iyice heyecan yapar oldu daha gerçi 9haftamız var ama şimdiden böyle 🤗
YazCilegi Asdffghjjk Terliğin nerde aşkım? Hani bakayım hiç su içmemişsin şişe oldugu gibi duruyo. Kaşıkla kaşıkla ekmek yeme. Banyo yine çamaşır suyu kokuyo sen temizlik mi yaptın? 🤦🏻♀️ Kendimi damızlık gibi hissediyorum
Sayrkann Asdffghjjk biraksam benden once doguracak 😄 - Sen en son ne zaman yemek yedin? - bebegin muzu bitmis hadi almaya gidelim -hep uzanma kalk biraz yuruyus yap -ustundeki cok dar bebegi iceride bogdun -ustunu ort bebek usumesin -gecen sehpaya carptim bebege birsey oldumu dedi 😄
Emnmntmhmmt Asdffghjjk çok şükür prensesler gibi hissettiriyo bana hamilelikten öncede öyleydi ama sonrasindada değısen birsey olmadı 😍😍
Asdffghjjk YazCilegi biz yapmasak o temizliği kim yapıcak acaba. Bokun içinde yuvarlanalım onlara kalsa😄
nursiracc Asdffghjjk Benim kocam temizlik yapsam ağzıma tükürür bi gün evi temizlemesem farkeder ve ev öğrenci evi gibi olmuş der 😒 sanırım benim kocamda anormallik var 😒
Merveerylmaz Of kıyafetlerim nerde, bunlar niye ütülü değil, ben bu yemeği yemem şeklinde.. anlayış ve destek süper 😣
Minimini04 Bebeğimizi öğreneli 2 hafta oldu 6 haftalık hamişim 🙈 kızım artık doğsan seni çok özledim dedi normal değil bizim babamız 🤣😂
DilekGlbz Minimini04 bende 5+5 teyim öğreneli 5 gün oldu adam yedi kafayı aynı senin dediğin gibi karnımı öpüp hadi gel kızım baba seni çok özledi dedi gerçekten normal değiller ya ☺☺
Drngrkm 17 haftaligim, ictigim suya, aldigim ilaca kadar kontrol ediyor, temizligi kendisi yapiyor, surekli gobegimi sevip öpüyor. Canım kocam ❤
Burcum Drngrkm bizde de durumlar aynı çok şükür. Cumartesileri işten erken geliyo temizlik yapıp, pazara çıkalım diye. Bulaşıkları da her akşam yıkar genelde. Allah razı olsun olmasa yapamazdım hiç bişey😊
Aliirem Alısverıs manyagı oldu 😂 Daha ben bı cöp almadım hergun eli dolu hastane cıkısı aldım askm emzık aldım askm burnu tıkanırsa sümük cekme aleti aldım askm 😂 Cok guluyorum
SyhnHtp Benden çokçocuk istediği içinher istediğimi imkanı el verdikçe yapıyor 🙂 ev temizliği konusunda da maşallahı var 🤩 yani öğrendiğimizden beri evi süpüren kişi o, sırf ben yorulmayayım diye 🙂 çalışıyorum tüm gün yoruluyorum diye akşamları meyvemi önüme getirir soyup verir elime 🙂 tabi elinden gelmeyen işler var ama olsun çabası yeter bitanemin 🙂
DLiviyaEsor Burcum ay bizimkide sizinki gibi her cumartesi temizlik duvarlara kadar siler suan temizlik yapiyo bn uzaniyorum sancim var temizlikten sonra pazara gidicek Allah basimizdan eksik etmesin kocalarimizi
Kuzusunannesi Alışveriş manyağı oldu yaa sürekliiii bişeyler alıyor kendini kaybetti alışverişten soğudum artık 🤦
YagmurAnnesi Çocuğu üşütecen dikkat et 😂 deyip duruyor. Bir de daha 15 + 5 olmamiza ragmen kulagini karnima koyup bu kiz icerde bi isler karistiriyor sesler geliyor diyor 😂😂😂😂 Diyorum o sesi duyamazsın gazdır ama dinlemiyor beni 😂
Aysealty Meyveni yedin mi suyunu içtin mi vitaminlerini aldn mı nerdeyse su içtigim bardaga bile agır o kaldırma ben veririm hatta ver cocuguda ben tasıyım dicek diye korkuyorm bazen😂
DBA1010 Evi bok götürüyo çamaşır suyu kullan tuvaleti fırcala ben bu yemegi yemem (çöpe döker aç kalırız) ben bu bebegin benden oldugunu bile düşünmüyorum (hastanelik olurum hastanede de aynı şeyi söyler) chat sitesinde profilini yakalarım inkar eder muhtesem bi hamilelik.
Nil DBA1010 kaç yıllık evlisiniz canım üzüldüm senin adına biraz düşüncesiz davranıyomuş eşin. Umarım zamanla düzelir, ilk gebeliğinmi
Hsna1 DBA1010 allah yardımcın olsun canım sen boşver onu kendini bebeğini düşün insallah düzelir eşinde. Yavrunu da sağlıkla alırsın insallah
Kbrcngz DBA1010 Canım Rabbim yardımcın olsun dua et içinden ne geçerse ama beddua etme sakın hamilesin önce bebeğini kendimi düşünmek zorundasın senden ve bebeğinden önemli değiş hiç kimse unutma. Ne ekerse onu biçecek elbet o bebek de büyüyecek Allahım merhamet vicdan versin eşine inşallah..