Denizdoruk2018 Merve1414 kaç gün yatırdılar hastanede, bana belki bir hafta belki doğuma kadar buradasın dediler. Bebeğe nasıl kilo aldıracağız bilmiyorum o kadar dikkat etmeme rağmen almamış bebek doğru düzgün kilo :(
Merve1414 Denizdoruk2018 bizim yememiz icmemizle alakalı değil değil bence kanımız bebeği fazla besleniyor diye düşünüyorum 2 gece yattım ben ama emin ol hastanede kalmak daha iyi kaç haftaliksin sen ben 34 düm yatış yapıldığında şuan 35 oldum
Denizdoruk2018 Merve1414 eşimde öyle diyor hastanede kalman daha iyi hem gözetim altında olursun hem de dinlenirsin diyor. Bende bugün 34+2 oldum. Kan akışında sıkıntı yok ama bence de giden kanda problem var ki bebek gelişmiyor.
Merve1414 Denizdoruk2018 insallah sizde sağ saglim anlatırsınız bebisleri zamanında kucağımıza aliriz
UmranGrbz Bende bugün gittim 33+6 geçen haftayla aynı kilosu plesenta aşağıda olduğu için haftalık gidiyorum aşırı moralim bozuldu perinataloji bakacak pazartesi günü hep önde gidiyorduk kilo almaması canımı çok sıktı