2bebekannesi3542 Lalemmm12 hayır isteğe bağlı sezaryen olamazsınız, ilk doğum sezaryense ücretsiz yapabilirsiniz ama..
Flanoz Ozgis1s beğenmediğim için gitmiyorum. Ne demek istedğimi anlayamadınız sanırım. O ücretlere başka hastanelere de bakabilirsiniz.
Ozgis1s Flanoz yok gayet anladım da siz anlamamışsınız ki. Şu an ücretler artmış evet hamileliğimin başında böyle değildi ve ben doğum paketi almıştım diyorum. O halde siz gitmiyorsunuz sorun kalmıyor yani
Irmak154 Rabiaozcnn bende orda gökhan beye gidiyorum çok memnunum geçen hafta 30.500 normal doğum için fiyat aldım
Annemucize Irmak154 doktorunuz nasıl birebirde mesajla iletişim kurabiliyor musunuz kafanıza takılan bişey olduğunda Bergamadayımda Çiğli Eğitim Araştırma ve Ekole gidiyordum Ekolü bırakıp daha yakınımda bir hastane olsun istiyorum Sadayı merak ediyorum
Irmak154 Annemucize yani ben başından beri memnunum iletişime geçecek pek bir durumum olmadı ama bir kere soru sordum ondada dönüş yaptı kendisi. Bana çok yakın ben ulukentteyim o yüzden sadayı seçtim fiyatlarıda ortalama. Geçen hafta detaylı vardı 2000₺ ücreti. Forumdaki fiyatları okuyunca uygun geldi sonradan. Özetle şu zamana kadar herşey iyidi.
Ao526- irem4556 Özel Tınaztepe hastanesinde 1 Ağustosta doğum yaptım 16.800 Tl idi. Muayene ücretidir 665 tl idi en son.. şimdi özel sağlık sigortam olduğu için muayene ücretini bilmiyorum
nih irem4556 pardon 22500e doğum yaptım. normal ve sezeryan ücreti farklı değildi ama epidural olursa bin lira ekliyorlardı. doktorumdan çok memnun kaldım, hastanede de bir sıkıntı yaşamadım. hemşireler de iyiydi, ilgilendiler.
Azra8Engin irem4556 su hospital 22500 Geçen hafta doğum yaptım kart ile ödeme olunca %5 komisyon ekliyorlar 23500 civarı ödedik.