adigemerve irem4556 evet bu senenin fiyatı bugün randevum vardı bugün sordum cok cok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan bu 2.gebeligim ilkinide orda doğum yapmıştım
GizemBeidokhti adigemerve benimde ilki dilay hanımda olmuştu o zaman onur beyi önermişlerdi ama ben kadın doktor istiyordum. ikincisinde onur bey de olacak inşallah ama fiyat sabit değil maalesef değişebilir dendi
Dilek-ali irem4556 renkli ultrason çektirip kendi doktoruna sonuç gösteriyorsun cnm bidaha muayeneye girmion
Ayseazsoyler Bende Çınarlı kadın doğuma Onur beye gidiyorum memnunum diğer hastanelerde her ay yükseliyor fiyat 🤷🏼♀️ Mayıs ayında doğumum nasipse zam gelmeden doğururum inşallah 😂
bubuiledudu Ben can hastanesine gidiyorum ama 4 yıldır sigortaliyim doğum policem var ücretleri bilmiyorum
cemilebicak4 irem4556 karatas hastanesi ile bugün görüştüm doğuma 34 bin dediler geçen 2 hafta önce 27 bin demişti bangır ara 7 bin arttı diye sorunca hersey zamanıdır dediler
irem4556 cemilebicak4 sanırım karataş kişiye göre mi fiyat veriyor anlamadım 1 hafta önce o fiyatı verdiler bana
Dilek-ali Lalemmm12 valla ikiside aynı galiba sezeryan şu norml şu fiyat demedi doktorum doğum 19.750 ddi