miniya Liyamm1 ben de 79 kilo ile hamile kaldım, ikinci gebeliğim. İkinci ayı geride bıraktık 8+0′dayız henüz kilo almadım. 5-6. aya dek çok kilo almamaya odaklanarak yiyorum. Dediğiniz gibi bol protein ile. İnşallah çok ağırlaşmam 🙈
Liyamm1 miniya insAllah canim 🙏🏻 Bol sebze + protein ve kahvaltida bir dilim ekmek yedim ev yapimi eksi mayali ekmek.Son aylar aliniyor galiba ben dikkat ediyorum dogumdan sonra biraz zor verilir diye 😂 bebis saglikli olsun yeter 🥰
Beybun_29 Filiz3535 1. Trimestri de kilo almadım 2. De 9 kilo aldım 3. De şuana kadr 2 kilo aldım 35+6 günlüğüm
Nesibe11 Filiz3535 Filiz3535 3. Tremester dönemindeyiz canım 31+0 bugün hiç kilo almadım gram dahi almadım hala aynıyım yediğine içtiğine dikkat edersen en fazla 3 4 kiloyla girersin doğuma ilk hamileliğim de oğlumda 12 kilo aldım şimdilik almadım son ağlar alırsam 3 4 kilo o kadar 😄
iremd-1798 hamileyimkiben ferrum kullanıyorum ben ilk gün yaptı sadece sonra öyle bir şey yaşamadım günde en az 4 en fazla 6 defa büyük tuvalete çıkıyorum hatta bazen günde iki defa olmasına rağmen bir defa kullanıyorum o zaman daha az tuvalete çıkıyorum.
Tuhce 54 ile hamile kaldım 29 haftalık hamileyim 74 kg oldum 2. Hamileliğin ondan mı bilmiyorum çok sıkıntı olmaya başladı doktor her gittiğimde dikkat etmen lazım diyor ama 😞 😓 😩 aslında hep aynı yiyorum
Elfbzkrt Filiz3535 Haftadayım kilo almadım korkuyorumda neden alamıyorum diye :) bilgisi olan bu durumu yaşayanlar var mı
Dygudamla81 Filiz3535 bu bünyeyle alakalı galiba bende ilk 19 hafta hiç kilo almadım ama 19 dan sonra birden aldım şuan 29 haftalığız 59 la başladım 68 falan oldum sonumuz hayır olsun 😂
Nurglsari Acelyapova bizde 22 haftadayız 54 le hamile kaldım 61 im şu anda son bir kaç haftada aldım bu kiloyu 🤦🏼♀️🤦🏼♀️