Aysegulmutlu97 Amanguzelyavasyuru az alanların çoğu kitle indeksinde kilolu olan kişiler ben bunu fark ettim onlarında zaten az alması gerekiyor normali arkadaşlar hamilelikte 11-15 kg normaldir teşekkürler az alanlar ya kilolu kalmıştır ya bünyeden ya da miğde bulantısından
Amanguzelyavasyuru Aysegulmutlu97 doğru bence herkesin bünyesi farklı ben kolay alıp zor veriyorum troit hastasıyım.Kilo almamaya çalışsamda alıyorum.
Momcrn Filiz3535 30a giricem 5kilo almışım ilk hamilelikte 12kilo almıştım 5 çoook iyi bence 😂38de doğum yapıcam zaten
1prensesannesi__ Filiz3535 24. Haftada 2 kilo aldim ama birden aldim ramazan ayinda esimle sahurda yiyerek aldim dikkatli olmaya calisiyorum ama cok acikiyorum ayriyetten kendimde kiloluyum
Nergislyssa Amanguzelyavasyuru cesaretin kırılacağı bişey yok ki her hamilelik farklıdır mesela ben kilolu hamile kalanlardanım ve vücut kitle indeksi yüksek olduğu için 7-9 kilo üstünde aldığımda diyetisyen diyete başlayacağını bu durumun çocuk için sorun olabileceğini söyledi , yani obeze yakın olduğum için onun için cesaretin kırılmasın bence en güzel anne hepimiz olacağız hepsi bebişlerimiz için onlar sağlıklı olsun verilir elbet 🙏🏻😍
Sancez56 Filiz3535 ben 75 kilo ile başladım sonra birden çıktı kilom 80 oldum ve geri kilo verdim şuan 77 kiloyum toplamda 2 kilo almış oldum 19 haftayım
Ytsnzy Filiz3535 ilk gebeliğimde 10 kilo aldım bu gebeliğimde 12. Haftadayım bir kilo aldım bakalım nasıl ilerleyecek😀
Niloyaaaaa Filiz3535 2 gün önce aşı olmaya gittim ve aylık kilo takibim için tartıldım ebe ve ben şokkk 😅 1 ayda 5 kilo almışım ve doğumuma daha 4 ay var 🥴🥴
birLinaannesi Filiz3535 37+5 17 kilo ile sonlandırıyorum kilo muhabbetini pazartesi doğumum var 🥲 yeter gari almıyım 60 ile hamile kaldım 77 ile bitiriyorum 🖐🏻