Ftm7 Gizemmnur- sağ salim büyütün inşallah 🥹❤️ ben de baştan beri normal doğum için hazırlanmıştım ama kızımın başı hala yukarıda 😅 dün de sancım vardı bakalım ya pazartesi beklerse de perşembe sezeryan olacağım inşallah. 37+0 olacağız yarın 🤲
Serendipity16 Ftm7 merhaba benimde bebeğim makat gelişli doktorum 39’a kadar bekleyelim dedi sizinki neden 37’de alalım diyor beklemek riskli mi acaba makat gelişte dönme şansı olmaz mı acaba son haftalara doğru
Nurol Gizemmnur- neler önerirsin çantanızda şu bulunsun falan gibisinden 3 takım pijama yeterli mi 5-6 adet depend koydum az mı
Aysegulutku Gizemmnur- bende 38 haftalığım şuan doktor 39 haftalık olunca alalım dedi muhtemelen sezaryen olur çünkü çat kemiğim çok darmış belden vırulan iğneden çok korkuyorum
balim35 @Gizemmnur- sağlıkla güle güle büyütün bebisinizi ♥️ böyle hikayeler beni çok rahatlatıyor teşekkürler paylaştığınız için ben de sezeryan istiyorım umarım kolaylıkla geçer bizimkilerde …
Akyuz_90 balim35 ay amin İnşallah ben de sizlerin düşünüyorum aynı şekilde benim de düşüncem var Bir o kadar da korkularım var böyle pozitif hikayeleri dinledikçe okudukça biraz rahatlanıyorum Allah herkesi kolay dua nasip etsin bizlere de inşallah 🥲🥲
Canan-_16 Gizemmnur- ilk yürüyüş ilk lavabo zor oldumu bende 17 mayısta sezeryan olucam korkuyorum ilki baya K ye geçmişti
Gizemmnur- Canan-_16 şöyle söyleyim ilk başta zaten kendi başına kalkmans izin vermiyorlar hemşireler kaldırıyor biraz yavaş yürüyosun aci oluyo elbette ama dayanabiliyisun zorlamıyor seni ilk lavobada kolay oluyo kasma kendini yeter zaten aceleci davranmıyorlar bekliyolar senin rahat olmani
Gizemmnur- Nur8948 inan canım hiç korktuğun gibi olmuycak kendini endişelendirme sürecin sonunu düşün bebeğini düşün rahatlatırsin kendini 😊
Nur8948 Gizemmnur- inşşallaahhhh çok teşekkür ederim böyle şeyler söylenmesi bile insanı mutlu ediyor 🥺 çok az kaldı sayılır benm de heycanla bekliyorum 💙
Karbeyaz_ Gizemmnur- sağlıkla büyüsün inşallah canımmm 4 gün önce bende sezeryan oldum iki gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum tam toparlanamadım sen nasılsın şuan kal günde toparlanırım acaba karnım ağrıyor sırtım ağrıyor bunlar normal mi ilk 4 günde acaba 😏
Gizemmnur- Karbeyaz_ valla ben 2 günde toparlandım baş ağrısı felan belki uykusuzluktandir , ağrılar oluyo evet ama onlar da normal diye düşünüyorum ilaclarim var benim onları kullanıyorum 1 hafta oldu bugün her işimi kendim yapabiliyorum şu an
Akyuz_90 Gizemmnur- maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın çok sevindim böyle güzel bir doğum hikayesini okumak beni de rahatlattı sezeryan istiyordum ben de böyle dinledikçe biraz ferahlık geliyor ne yalan söyleyeyim 😌🥲
Gizemmnur- Akyuz_90 bende korkuyodum acikcasi dediğim gibi hiç korkulcak bişey yok gerçekten içini ferah tut 😊
Ayse_0110 Gizemmnur- maşallah ben şu an 29. haftadayım doktor 37. haftada alabileceğimizi söyledi genelde 38 hafta değil midir
Gizemmnur- Ayse_0110 onu tam olarak bilmiyorum canım ama benim doktorum şey demsiti bana sezaryen olacağı için her hangi bi sikinti olmadığı sürece bekleyebilir çünkü biz müdahale ediyoruz çocuğa dedi iyice gelişmesini tamamlamasını bekliyolar diye biliyorum
Karbeyaz_ Gizemmnur- banada sadece doktor günde 3 defa parol birde wincef 400 ml antibiyotik yazdı canım
Gizemmnur- Karbeyaz_ bana antibiyotik yazdı parol 3 saatte bir dedi eğer ağrı geçmezse diyede apranax yazdı bide vitaminlere devam et dedi bunları kullanıyorum şimdilik
Karbeyaz_ Gizemmnur- ben vitaminlerden decaviti içemedim kaç gündür kan hapı devit damla antibiyotik birde günde 3 defa parol içiyorum günde 3 ten fazla da içebiliyoruz o zaman