Elfthh Momm0606 ben başka sehirdeyim ayni şikayet bende de var acaba havadan mi ya bı kaç gudnur dimi
Momm0606 niyetimkalpkirmamak Ankara’yı ilk defa bu halde görüyorum normalde bundan 2 yıl öncesine kadar Nisan gelince yağmur başlardı hazirana kadar hava da mis gibi olurdu yağmurun arkasından çok güzel güneş çıkardı
niyetimkalpkirmamak Momm0606 küresel ısınma. Sanırım bu duruma alışacağız yada internette bi ara uçaklarla havanın kötü olması için bir şey yayılıyor diye bir şey vardı oda olabilir 🤷♀️🌸☺
Momm0606 Gmz09 benim kayınvalidemlerde aydında yaşıyor oda aynısını diyor buralar hep toz hava bulanık sıkıcı diyor
Seyhan000 Ay cidden o kadar kötü bi hava var ki kaç gündür benimde başım ağrıyor içim sıkılıyor evde durmaktan bile bunalıyorum dışarı çıksam dışarısı da beter sıkıntıdan oturup ağlamak istiyorum bi an önce geçer inşallah
Momm0606 Seyhan000 Bende aynıyım hatta bu sabah ağladım bende bi sorun bar havadan mı bu diye bunaldım çünkü başımda ağrıyor sürekli daha yeni dahiliye bölümüne gidip herşeyime baktırdım b12 ve d3 vitaminim hariç herşey normal çıktı anlam vermiyorum
Momm0606 niyetimkalpkirmamak Evet böyle söylentiler çok dönüyor ama inşallah böyle bişey yapmıyorlardır 🙄🙄
birkizannesi21 Momm0606 İstanbul da aynısı çok bunaltıcı bir hava var kaç gündür gökyüzünün maviliği yok:(