YeniGelinMeselesi kesinlikle canım benim 3. Doğumumda 39+5 de kontrolüm vardı ama ben eşime dedim ki biz çantamızla gidelim ben bugün doğurcam😂doktor muayene etti nst falan sancı yok dedim ki beni bugün doğurtun ben çantamla geldim 😂gel bir muayene edeyim açıklığı var mı dedi doktorum baktı ki hiç açılma yok istersen 40 haftanı bekleyelim 2 gün daha açılmadan yok sancıdan yok zorlanırsın ben dedim bugün doğurmaya kararlıyım suni ile doğumu başlatalım tamam sen bilirsin dedi doktorum neyse yatış yapıldı serum takıldı ama bende hiç bir sancı yok nst de sancı görünüyor ama ben hissetmiyorum😂 eşimle annem teyzem yanımda onlarla gülüp eğleniyoruz muayene ediyorlar 2 cm her defasında açılmama oluyor hastaneye yatışımla 2.5 saat geçti ben sancıları yeni adet sancısı gibi hissediyorum ebe geldi dedik açıklık 8 cm olmuş ohoo dedim süper sonra bana bir bulantı geldi bir kusma sancı birden attı doğumhaneye zor gittik😂 bir insan doğumdan zevk alır mı😂 ben aldım😂eşim diyor ki içeri girme le haber gelmesi bir oldu😂şükürler olsun inşallah şimdiki Doğumumda aynı olur hatta eşimle bazen dalga geçiyoruz sen evde doğurursun bu sefer diyo bana😂😂😂