Meriiii20 Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. Seni yaratan seni senden daha iyi biliyor bunu hiç unutma. Belki erkek bebeğin olsa ileride asi olucaktı, belki ‘olmaz olsun böyle bir evlat’ dedirten cinsten olacaktı, bilirsin erkekler kızlara göre daha fırlamadır. Kızın ise sana yoldaş olucak, sadece bebekliğe odaklanma inşallah büyüdüğü zamanları da hayal et, annenle aran nasıl bilmiyorum ama kızınla annenle olduğundan çookk daha güzel olucak inşallah herşey. Ben de hep kız çocuk istiyorum Rabbimden ama mevla 2.yi de erkek nasip etti ve demek ki benim için de hayırlı olan erkek, belki benim kızım olsa ileride hayalini kurduğum şeylerden daha farklı şeylere maruz kalıcam belki de. Hani bakara suresinde bir ayet var ya onu düşün. "Sizin hayır sandığınız şer, şer sandığınız şeyde hayır vardır. Allah(c.c.) bilir, siz bilmezsiniz.” diyor. Hem bebişin suçu ne annesi, X ve Y kromozomunda cinsiyeti belirleyen eşinizi suçlayın siz en iyisi.☺️🫠 Allahım gönlünüze bebişinize karşı sıcaklık versin, dilerim ömrü boyunca yüzünüzü ve hanenizi güldürsün, neşe, sevinç ve gurur kaynağınız olsun her daim. 💐🧚♀️
Meriiii20