Shr123 gdaslik merhaba aynı durum bende de var ilacı nasıl kullanıyorsunux bebekte zeka geriliği yapar dediler çok korkuyorum
Sadeceanne2 Ddm36 32.haftada 4.01 e yükselmiş. En düşük dozda ilaca başlandı şimdi 34 haftalık olduk bu pazartesi gidince tekrar kontrol rica edeceğim bakalım ne durumda
gdaslik Shr123 tekrar değerlerime bakılmadı henüz. 25 mg ilaç ama adını unuttum ve yanımda değil şuan. Benim değerimde çok büyük bir fark yok o yüzden en düşük dozda ilaca başlattı doktor. Size doktorunuz hangi ilacı yazdı.
Shr123 gdaslik benimde çok büyük bir fark yok sınırda yarın dahileyeye gidicem bugün kadın dogumcu beni korkuttu hipotroidi zeka geriliği yapar dedi o yüzden çok korkuyorum
gdaslik Shr123 yani etkiler ama zaten benim gebeliğin 25-26 haftasında dalgalanma oldu ilk haftalar daha önemli. Eğer sizde ileri haftalardaysanız çok endişe etmeyin.
Shr123 gdaslik benimde 29.haftada oldu şuan 30,haftligim ama beyin gelişimi önemli şuan karnimiz da hala doktor size bebeği etkiler dedimi
gdaslik Shr123 hayır demedi zaten kan tahlili öyle çıkınca bir iki gün içinde ilacı kullanmaya başladım size niye doğum doktorunuz yazmadı ilacınızı ben dahiliyeye gitmedim kendi doktorum yazdı ilacımı
Shr123 gdaslik bence bı kan lariniza baktırın tekrar çünkü ben ilaç kullandığım halde düş tü bilmem dâhiliyeye gönderdi bugün gittim çok düşük değil diyorlar söylemesem ilaç bile vermiycekler
gdaslik Shr123 baktıracağım kontrol zamanımda sağolun uyardığınız için bu benim ikinci gebeliğim biraz tecrübeliyim 🌸
Hatcsezgin Tiroit vücudun doğal hormonu olduğu için ilaç gibi düşünmeyin takviye gibi bir zararı yok bebeğe. Sadece dozaj kontrolü önemli ayda bir takibini yaptırın, benim sanırım dozum fazla geliyor bir çarpıntı başladı.