neval270071 KLORAKHANIM sanki biraz bi genelleme oldu gibi yumurtlama sonrası erkek öncesi kız ihtimalleri artıyor
Zey_15 neval270071 11 . Haftada gittim küçük daha dedi bi hafta sonra gidecem sonucu buraya yazarım teşekkür ederim bu arada
fermaneva01 neval270071 ben böyle şeylere hiç inanmıyorum ya 🤔 Allah neyi nasip ediyorsa o ayrıca erkek yada kız çocuk istemeyin hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun her ikisi de canımızdan bir parça 🫶🏼
Nes7616 neval270071 rasgele oldu hangisi tuttu bilmiyorum ben inanmıyorum öyle şeylere söylenen tüm hurafeler kız işaretti ama kesin erkek :) siz hissedersiniz
Tugba1tugba neval270071 yumurtlama öncesi sık ilişki ile oğlum oluyor yumurtlama gününden iki gün önce kaş kontörü yaptırdım 3 gün duş almamak gerekiyordu ilişki olmadı ordan biliyorum ☺️
Pinkopinkoo Yumurtlama dan iki gün önce. Yumurtlama günü ve çatlama gününü değerlendirdik oğlum olacak.
Mzzz Rabbim sana bir kader yazmış ve bazı şeyler değişmez sana yazılan çocuk sayısı ile cinsiyetini sen degistiremezsin senin elinde olan bir şey değil bu
sedanur4004 neval270071 oğlum da yumurtlama günüydü ilşki. Simdi kzııma hamileyim doğuma 1 ay kaldı bunda da yumurtlamdan 2 gn onceydi