neval270071 Evet anneler anketimiz sorumuz şu yumurtlama günü ve sonrası gebe kalanlar oğlunuz mu oluyor öncesi kalanlar kızınız mı oluyor net belli olanlar bizimle paylaşabilir mi yumurtlama gününün cinsiyete olan etkisine bakalım
Reina neval270071 1 kızım bir oğlum var. Şimdi gebeyim erkek olduğunu öğrendim. Kızımda reglim bitince hamile kaldım. Erkeklerde, reglime yakın kalmışım. Erkeklerin İkisi de geç döllenme
KLORAKHANIM Senmsii yumurtlama günü tek korunmasiz ilişki kız (çoktan oldu 2. bebe calismalara başlıcam test sonuçlarına bakayım belki tutar 🤣)
merveoflu neval270071 kimyasal gebelik geçirdim hemen ardından gelen yumurtlama günümde beraber olmadan bir iki gün sonrası olan ilişkide hamile kaldım.
Edaaekincioglu Yumurtlamadan 3 gün önce tek sefer oldu kızımız oluyor inşallah 🤲🏻 oğlumdada yumurtlama günü ve sonrası olmuştu
neval270071 KLORAKHANIM sanki biraz bi genelleme oldu gibi yumurtlama sonrası erkek öncesi kız ihtimalleri artıyor
Zey_15 neval270071 ben yumurtlama günü ve sonrası hamile kaldım çünkü eşim tam yumurtlama günümde gelmişti cinsiyeti öğrenemedim daha tahmini hangisinin olabilme ihtimali çok sizce?