Sena1302 Diyarbakır a gelin geldim, 12 haftalık hamileyim burada önerebileceğiniz ilgili bir doktor var mı acaba 😇
Hasreterel Sena1302 bend dünya dogum hastanesine gidiyorum ikinci gebeliyim ilkindede gitim orda yılmaz özcan doktor var cok güzel ve süper muayne ediyo hastanede cok temiz bende mersinliyim diyarbakırda oturuyorum
Eso2121 Sena1302 merhaba bende diyarbakıra gelin geldim 39 haftalik hamileyim dünya hastanesine gidiyorum Su an için memnunum ilgli bi doktorum var ömer bey diye
0909esra Sena1302 canım ben Diyarbakır MEMORIAL Hastanesinde İmdat Burhan ÖZEL’e gidiyorum, kesinlikle alanında çok tecrübeli ve çok güleryüzlü ilgili bi doktor tavsiye ederim ben çok memnunum😊
baharselotanem09 Genesis Pınar tlTantekin,kesinlikle çok iyi bir doktor,tek sıkıntı çok yoğun olması,bir ay onceden sıra almanız gerekli
Sena1302 baharselotanem09 Evet duymuştum yoğun olduğundan ilgilinin azalacağını düşündüm Memorial Burhan özel dediler bir de onu deneyeceğim bakalım
Sena1302 Yagmur0256 Benim de ilk denemem Genesis te Deniz Balsak oldu fakat ilk gitmeme rağmen çok ilgisizdi hiç beğenmedim 🙄
Serap27 Bnde diyarbakıra gelin geldim. Doktor sorup öneri aldıgım ilk isim memorial aydın hoca olmustu. Ama bn genesisde sezin hocaya gidiyorum memnunum
Sena1302 Seçenek Serap27 Seçenekler artıyor 12 haftalığım doktorumu artık seçmek istiyorum bakalım hayırlısı iyi doktorlarla karşılaşırız inşallah. Bir de benim ilk gebelik ve sezeryan düşünüyorum
Serap27 Eşimin ailesi memorial aydın hocaya gidiyolar cok memnunlar. Seni cok iyi anlıyorum yabancısısın tamamen değil mi diyarbakırın ?
Sena1302 Serap27 Evet tamamen yabancıyım açıkcası çok zor geliyor hem buraya alışma süreci hem hamilelik hemde kafam da deli sorular 😊
Mells Sena1302 bende eşimin tayini nedeniyle geldim diyarbakıra her ay izmire geri gidip biraz kafa dağıtıp bi kaç gün döndüm diyarbakıra. çok zor alışmak başka bi şehire :( arkadaşlarımda oldu komşularımda ama insanın memleketi gibi olmaz işte.
Serap27 Benim 6 ay oldu gaziantepliyim psikologa gitmeyi düşünüyodum ilk sıra tabi suanda uzaklıktan dolayı pek mutlu sayılmam. Senin memleket ?
Sena1302 Serap27 AA memleketlerimiz çok yakınmış benim de Kahramanmaraş bende aynı duyguları yaşıyorum hiç alışamadım hiçççç
Yagmur0256 Diyarbakır çok güzel bir şehir kızlar kıymetini bilin olanaklar geniş umarım seversiniz bende eşimin görevinden dolayı cizrede yaşıyorum ama annemler diyarbakırda yaşıyo hastane için gidip geliyorum. Keşke yaşadığım yer de diyarbakır gibi olanakları geniş olsaydı, doğunun parisi orası 😁
Sena1302 Yagmur0256 Evet olanaklar açısından gayet güzel bir şehir ama gel gör ki kimsen olmayınca zor oluyor. Bir şehri güzelleştiren sevdiğin insanlarmış onu anladım gelince ama mecbur buraya da alışıcaz 😊
Serap27 Sena1302 barıs mahallesi biz otogarın yukarı tarafı yeni yapılan binalar diyarbakır girişinde dikkatini cekmiştir
Yagmur0256 Sena1302 Bende gurbetteyim ama eşim yanımda çok şükür alışıyoz ☺ en azından orda avmler, sinema, mağazalar var ilçede hiç bişey yok ☺
Nursen21 Sena1302 Canım bence çevren olmadığı için zorlanıyorsun ben Rusya’da kaldım dil bile bilmediğin bir yerde yaşamak daha zordu ama bence insanın eşi en önemlisi Memleketim güzeldir İnan alışırsın zamanla 😊😅
Sena1302 Bu Arada bu postta bulunan annişlerden detaylı ultrason yaptıran var mı ?? @parasetamoll Deniz_d_annesi Eso2121 MDilayAy haziransekiz Serap27 Yagmur0256 Aseynaa Hasreterel Deniz_d_annesi