Ebrarcansu01 Edasah hayır olacaksa tabiki olur ama benden kan tahlili istemişti WBC değeri diye bişe var kanımda enfeksiyon çıktı bu enfeksiyon gebelikten önce mi sonra mı oldu die bir test daha istedi verdim çıktı sonucu gebelikten önce geçirmişim gebelikten sonra gecirseydim sıkıntıymis öyle dedi hani cocukta gelişme geriliği sağırlık düşük tehlikesi vs
Edasah Ebrarcansu01 anladım ben grıp ıcın kullanmıstım ılacları aralıklarla suan 13.haftadayım gorunurde bı problem yok ınsallah da olmaz sagolun
Ebrarcansu01 Edasah olmaz olmaz içinizi ferah tutun bende çok ağladım çok kafama taktım sonuç çıkana kadar ya gebelikten sonra olduysa die
Brgulll Edasah benim arkadaşım adet olamadığı için hiç hamilelikten suphelenmeyip üç ay antibiyotik ağrı kesici kullandı bebeği doğdu maşallah hicbiseyide yok
Edasah Brgulll ne guzel sorun yapılcak bısey oldugunu dusunmuyorum ama suraya yazmadan da duramıyorum 😂
Hacernazikcan Ben 16 haftalık hamileyim 5. Kutu antibiyotiğimdeym enfeksiyonun çocuğa daha çok Zarar vereceğini söylüyor doktorum faranjiti atlatamıyorum inşallah bişey olmuyordur çocuklarımıza
Deryasennnn123 Edasah Ben de hamile olduğumu bilmeden astım ilaçları kullanıyordum hep sprey hem hap hem hava makinası ilaçları.Hamile olduğumu öğrenip doktora gittiğimde ve bunları söylediğimde bana söylediği şey madem hamilelik düşünüyodunuz niye kullandın o ilaçları … Sabaha kadar nefes almadan öksürüyordum geceleri ve 1 senedir bebek düşünüyorduk 9 ay olmadı 9.ayda tuttu… daha sonrasında bi sorun olursa ikili testte çıkar dedi o ikili test gününe kadar içim içimi yedi çok şükür hiçbirşey çıkmadı detaylımızda temiz çıktı şuan 33+2 deyiz sağlıklıyız çok şükür İçinizi ferah tutun 🙏🏼
Edasah Deryasennnn123 pazartesi ıkılı teste gırıcem orda gozukuyor mu bı problem olup olmadıgı yoksa sadece ense kalınlıgna bakmıyorlar mı
Nisaiste Edasah ben etolax 500 mg kas gevşetici kullandım 4 haftalıkken bebeğim çok şükür bişey olmamış onun haricinde arveles ve bi ilaç daha kullandım ama adı aklımda değil
Deryasennnn123 Edasah İkili testte down sendromu yada farklı kromozomal hastalık risklerine de bakılıyor . Hem kan testi hem de ultrasonla bakıyorlar
askimm54 Edasah içini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz ben 15 haftada apantis ameleyatı olmak zorunda kaldım 2 hafta antibiyotik kullandım şuan 24 haftadayım ve doktorum herşey yolunda olduğunu söylüyor allahin izniyle sag saglim alcaz kucagimiza 🤍🤍
Edasah askimm54 ınsallah alırız saglıklıca cok tesekkur ederım ıcım rahat aslında ama yınede sormak ıstıyorum suraya takıntılı olunca🌸
Hamileanne Edasah ben bütün dişlerimi yaptırdım ağır anestezilerle, arveles içtim belki 20 30 tane, akciğer filmi çektirdim. Gebe olduğumu bilmiyordum tabi ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim oldu
Edasah Hamileanne Hamileanne bende emara gırdım emar problem olmuyormus ama antıbıptıkler nurofen arveles gozumu ılk basta korkutmustu sımdılık bı sıkıntımız yok cok cok teşekkür ederım
Hamileanne Edasah rica ederim hiç korkmayın emarda filmde doktorlar ya hep ya hüç diyor yani başta bişey olmuşsa düşükle sonuçlanıyor bişey olmamışsa sağlıkla devam ediyor hiç üzmeyin kendinizi Allah ın izniyle sağ sağlim alırsınız kucağınıza 🙏🏻🌸