Gunduzsabah Hayirli aksamlar fetal dna da mozaik kromozom anormalileri bakiliyor mu? Bilgisi olan var mi
Gg5348 Gunduzsabah kromozomla ilgili tüm hastalıklara bakılıyor diye biliyorum ama doktora danışmak daha mantıklı
Gunduzsabah Freefam yani mesela mozaik cinsiyet sendromu,mozaik down sendromu,mozaik turner kapsamiyla bakiliyor ama genel adiyla mi yaziliyor acaba
Freefam Gunduzsabah down sendromu olarak bakiliyor deger yuksekse hangi tip down oldugunu belirlemek icin baska test yapiyolar dogumdan sonra diye biliyorum
Gunduzsabah Tugcev yine down sendromu olarak geciyor ama down sendromunun 3 farkli turu varmis mozaik hali de onlardan biri
Tugcev Gunduzsabah  ben çok anlamıyorum açıcası ama bizim bakılanlar bunlar down ile ilgili olan
yeni-annelik Gunduzsabah tüm kromozom rahatsızlıklarına bakılıyor diye biliyorum bizzat raporda sizin söylediğiniz şekilde yazmıyor
Gunduzsabah yeni-annelik evet oyle diyorlar detayli isim vermedikleri icin net bilen var mi merak ettim
yeni-annelik Gunduzsabah valla raporunda yazan var mı bilmiyorum ama bende yaptırdım sizin söylediğiniz şekilde bende de yazmıyor