prensesannesi-01 Kızlar ya dayanamayıp bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ve adet olmama 6 gün var daha sizce erken mi yaptım. Veya gebelik olsaydı çıkarmıydı çatlamayi baz alirsak bugün 9. Veya 10. Gün
Pamuk prensesannesi-01 Benim hamileliklerimde hep 11. Gün öğleden sonra aşırı silik cizgi çıkıyordu öyle öğreniyordum. Evde koliyle test oluyordu akşama kadar sürekli yaptığım için biliyorum😂
Baharctn prensesannesi-01 bende dün yaptım altı gün vardi bugün beş gün var adetime dayanamayıp dün yaptım negatif çıktı catlamadan sonra on gün geçti benimde dongumuz aynı sanırım 29 nisan da regl günüm bakalım ne olck erken yapmış olabiliriz
akkrn prensesannesi-01 aynı şeyi bende yaptım az öncr aynı testten ama negatif çıktı benimde 6 gün var
Makbule_199110 prensesannesi-01 bencede daha cok erken gec dollenmede olabilir adetin gununuzu geçmesini bekleyin Allah gonlunuze göre versn insallah
prensesannesi-01 Pamuk ben kızımda yumurtlamanın 10. Günü erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı bir kaç gün sonra normal gebelik testi yaptım silik çıkmıştı bunda da öyle olsa ne güzel olur
numix Adete 4 gün kala yaptım ve o kadar silik çizgi ile öğrendim ki bakarken kör oldum öyle diyim😂 3 gün kala tekrarlayın
prensesannesi-01 Pamuk yumurtlama dan5 gün sonra vs basladi bu sancılar 3 5 gün devam etti sonra geçti bugün tekrar başladı normalde böyle agrimazdi
Baharctn prensesannesi-01 evet gercitenycok sabırsıziz ☺️ adetime altı gün vardi test yaptım negatif çıktı bugün de dört gün var yapsam mı yapmasam mi diye düşünüyorum sizce ☺️