NazlErdoan Merhaba 9+1 günlük hamileyim. 7. Haftada ilk kanamam geldi doktor kesenin üstünde kan kesesi var düşük riski dedi 8. Haftada tekrar çok yoğun kanamam geldi 2 gün hastanede kaldık. Şuan 9. Haftadayım kanamam kesildi. Ancak sormak istedim Kanaması olup gebeliği normal giden bu gibi sorunla karşılaşan var mı acaba ?
Edirefp NazlErdoan 9+3 deyim benimde kanamalarım var progestan kullanıyorum. Allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
89287672541 NazlErdoan ben şuan oyleyim 5 haftalik benimki kanamam durmuyor doktor garanti vermedi bebek belkide duşuk olur dedi
Afdemir Bende ilk hamile olduğumu kanamamla öğrendim hatta adet görüyorum sandım günümdü cnkü ağrılarm farklıydı o yüzden gtmiştim. 5 gün kanamam aşırı oldu düşük yapıyosn dediler ama tutundu. O zaman daha 3 haftalıktım. 5 haftalıkken yine oldu hastanede yatırıldım iğne serum aldım. Proluton iğne 1 ay kullandm 3. Haftadan beri progestan 200 ml kullanıyorm. 11. Haftamda tekrar kanama yaşadım yine hastanede yattım şuan 13 haftalığım yani sürekli olabiliyor. Sadece kanama olduğu an yarım saat içinde hemen doktora gitmeniz lazım. Tabi rızkı nasibi varsa bebişin tutunur annesi. Kucağımıza alalım inşaAllah hepimiz.
NazlErdoan Afdemir teşekkür ederim çok güzel açıklamışsınız. İnşallah. Bende şuan sadece yatıyorum. Ve tuvalete kalkıyorum sadece. Progestan 100 mg ve duphaston adlı kan durdurucu hap kullanıyorum. Sizede kan kesesi var demişler miydi?
Afdemir NazlErdoan bende hep düşük riski denildi bol bol dinlen gerçektn sakın kalkma iş yapma herşey yoluna girer ama evlat bidaha gelmez. Benim son kanamam 11. Haftada kesemin kenarında kanama olduğunu söyledi 1 hafta yattım ve suyum azalmıştı. Bol bol sıvı tüketin süt meyve suyu su için hep. Birde aklınızda bulunsun Allah yaşatmasın ama olduki suyunuz az denilirse havuç ve deveci armut'u yiyin ben 1 hafta yedim doktorum çok iyi olmuş kanamam görünmüyor suyun cok iyi artmış naptın dedi söyledim hatta bende sizden öğrendim banada tecrübe bilgi olmuş oldu dedi. Bi defa kanama başlaynca devam ediyor genelde bize düşen dikkat etmek. Kendini üzme ağlama bebişinde etkilenmesi bool bol dua edin.
Afdemir Birde düşük tehlikesi olanlar için şu dua var biz eşimle yaptık yapıyorzda gerçekten içine insanın ferahlık giriyor. "Eşininzle birlikte sağ elinizi karnınıza koyarak 99 kere -EL MÜBDİ- ismini okuyun.
Melekser Benim ilk gebeliğimde 4 ay kanamam olmuştu.Gebeliğim devam etmişti.5 yaşında bir oğlum var.Şimdi bende 5 haftalık hamileyim.(tüp bebek)Ben de kötü durumdayım.Çünkü hcg düşüşe geçti.Pazartesi belli olacak.Yüksek ihtimal bebek beni bırakıyor.
NazlErdoan Melekser kıyamam allah güç sabır versin. Gerçekten çok zorlu bir süreç. Hiç kalkmayın ben öyle yapıyorum sadece lavaboya gidiyorum.
NazlErdoan Çok şükür riskiniz geçmiş inşallah bizde de öyle olur. Ben vajinadan crinone jel kullanıyorum. Hiç kalkmıyorum yatıyorum sürekli.
060616 😞😞😞14 haftalık gebeyim. şu an hastanede yatıyorum Salı'dan beri kanamam oluyor sabah kalkınca birde gece yatmadan önce. İğne yaptılar proluton yarına kadar buradayım bana da düşük riski var dedi düşündükçe ağlayasım geliyor Allah Rızası için lütfen dualarınızı esirgemeyin.
Melekser 060616 inşallah herşey düzelir.Üzülme desek boşuna.insan kendini hırpalıyor.Allahım zamanla herşeyi yoluna koyar.Senin içinde hayırlısını versin.
NazlErdoan 060616 allahım inşallah sağ Salim kucağımıza almayı nasip eder. Gercekten çok zor durum bende 5 gün önce hastanedeydim şimdi iyiyim çok şükür. Düşük tehlikesi 12. Haftaya kadar diyorlar ama siz 14 haftalık olmuşsunuz onu anlayamadım. Benim doktorum sürekli öyle diyor çünkü. Sizin ilk kanamanız mı ? Yoksa gecen haftalardada olmuş muydu ?
Melekser Kızlar hergün iğne,2 tane jel,bantlar Ve hap.ayrıca yatıyorum hiç kalkmadan.Yine de düşük riski var.Allahtan hayırlısını diliyorum.Ben oğlumuda çok zor elime aldım.Ama onda değerlerim düşmemişti.Beni korkutan o .Allah evlatlarımızla sınamasın bizi.
NazlErdoan Melekser aminn🙏 Benim artık iğne yapılan yerim çok kötü oldu artık iğne yapılırken ağlıyasım geliyor yumurta gibi şişti sizdede var mı ?
Melekser NazlErdoan yer kalmadı iğne yapacak desem.İnternette okuyorum .Hcg değeri düştükten sonra yükselen çok nadir.Yani ben yarın için kendimi kötü habere hazırladım.Üzülüyorum çok.Dua ediyorum hepimiz için.senin herşey düzelecek bak gör.benim ilk gebeliğim senin gibiydi.