ZeynepAtakan Arkadaşlar suyu fazla olan varmı sebebi bulunamadı benim ama artıyor nelere dikkat etmeniz söylendi size yardımcı olabilirmisiniz
Selothatun ZeynepAtakan 2 gebeliğimde de suyum çok fazlaydı. Şeker yüklemesi yapıldı devamlı şeker takibi yapıldı birşey çıkmadı. Doğumda doktorum bebek gerçekten okyanustaymış demişti suyumu patlatınca🙈
leyze ZeynepAtakan benimde aynı sorun var şekerden şüphelendi doktor ama şekerim çıkmadı.. ekmek hamur şeker herşey yasak kaçıncı haftadasınız?
madameux Ben bi ay arka arkaya hasta oldum ve cok portakal agirliklj olmak uzere meyve tukettim. Doktor meyveyi ekmegi kes suyu fazla dedi duzeldi gerçekten
leyze ZeynepAtakan çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor bende 1 haftadır zorlanıyorum normal ekmek yerine tam bugday unu ekmeği yiyorum ya da tam tahıllı ekmek bebişler için mecbur dayanıcaz..
leyze ZeynepAtakan ben 27+2’iyim şuan.. bana makarna pirinç tatlı hamur işi ekmek şeker bunlar yasak.. yeşillik tüketiyorum bol bol 20 mayısta randevu verdi bakalım azalma oluyormu