Pamuk prenseshanim999 Kızımı 14. Haftada oğlumu 19. Haftada öğrendim.Riskli gebe olmama ve her hafta kontrole gitmeme rağmen.
metemom_ prenseshanim999 19.haftaya kadar ucundan azıcık bile göstermedi ve oğlum olacak herkes kız bekliyordu bende dahil 😂
prenseshanim999 metemom_ suanda da herkes bana kiz diyor. Bakalim banada surpriz olacak eger erkek olursa 😁
huysuz__ prenseshanim999 ilk kızım 12 de sere serpe göstermişti, oğlumda aynı haftada netti ama 3. Bebişim hep sakladı 18 de anlık yakaladık kızmış minnoşum🌸 genelde kız saklıyo erkek saklasa da pipi ucu ele veriyo da iyi saklayan oğluşlarda var tabi😁
Nidosss48 Bizimki de 3 defa gittiğimizde göstermemişti .En son 17.haftada gittiğimizde dr erkek dedi cinsiyetini.Yani göstermemesinin onla bi alakası yok 😄
metemom_ prenseshanim999 bana da hep kesin kızdır demişlerdi kendimi ona hazırlayıp şoka girmiştim erkek denince
susaMom_ miniiiikfasulye Canım ben özel takipliyim 30 haftalık oldum hala göremediler artık kız diyoruz 😂 bacak arasını açmadığı sürece istediğin yere git
susaMom_ Mitan yapıldı canım orada da göstermedi yarım saat kadar uğraştık zaten bacak arasını kapatıyor dönmesi gerekiyor görmemiz için ya da bacağını açması
BirAskMasali1323 miniiiikfasulye sadece o anlık kapalı olmuyomu ardından hareket ediyo bebek dönüyo vesaire yani ultrason sırasında bebek hangi pozisyona denk gelirse her gittiğinizde de kapalı mı oluyo bebek sürekli bu bebek aynı pozisyonda mı
miniiiikfasulye BirAskMasali1323 Sadece bir kez gittim 10 dk sonra tekrar bakar mısınız dedim yok dedi ama ben çıkarken bebek hareket etti yani his ettim karın ağrısı gibi böyle oliyor gıdıklama gibi ama ozeldeki doktorum 10 dk sonra bile bakardı göstermese eşimde şuan sıkışık diye bayramdan çıktık ozelede gidemiyorum git demesini bekliyorum 😂
BirAskMasali1323 miniiiikfasulye devlete mi gitmiştiniz bende şimdi doktordan çıktımda benimde göstermediya🥺o kadar çikolatada yedim