prenseshanim999 Arkadaslar 18+4 hamileyim doktor cinsiyeti goremedi bacak arasi kapali dedi. Gostermeyince kiz olur diyolar sizce ne kadar dogru. Boyle olup erkek olan var mi acaba 😄
ZeynepDuru17 prenseshanim999 benimde öyleydi pozisyon ters göremiyorum dedi doktor sonra kız dedi erkek çıktı 🤣
miniiiikfasulye prenseshanim999 Yaa ben de öğrenemedim 16 haftalık olduk bacak arası kapalı dedi tahmin bile yapmadı devlet hastanesiydi özele gitmeyi düşündüm sonra bacak arası kapalıysa neden gideyim dedim bilmiyorum 😞😂
iremd-1798 prenseshanim999 yanii bence cinsiyete göre değil bebişe ve duruşuna göre değişiyor ilk kızımda 12. Haftada ikinci kızımda 9. Haftada cinsiyet öğrendim ☺️
Hamdiyevural prenseshanim999 biz 21 olduk hal öğrenemedik kız gibi ama kesin değil diyor 16 hafaliken de öyle dedi kesin demiyorlar gibi gibi ne bu böyle söyleyin gitsin işte
prenseshanim999 ZeynepDuru17 yaa banada goremedim net degil ama kiza benzettim yinede emin degilim dedi😂
_1_ Genelde kızlar kapatıyor erkekler kapalı bile olsa çıkıntı belli olabiliyor erkek erken belli olur diyorlar ya ondan heralde
susaMom_ miniiiikfasulye Canım ben özel takipliyim 30 haftalık oldum hala göremediler artık kız diyoruz 😂 bacak arasını açmadığı sürece istediğin yere git
BirAskMasali1323 miniiiikfasulye sadece o anlık kapalı olmuyomu ardından hareket ediyo bebek dönüyo vesaire yani ultrason sırasında bebek hangi pozisyona denk gelirse her gittiğinizde de kapalı mı oluyo bebek sürekli bu bebek aynı pozisyonda mı
miniiiikfasulye prenseshanim999 devletin daha erken demesi kafamı karıştıruyir bı ay sonra gelirsin dedi ya