Dlr13 sylvia teşekkür ederim 🙏🏻❤️ sizi çok iyi anlıyorum gerçekten kim ne dersin desin siz iç sesinizi de susturamazsınız ta ki bebeğinizi görene kadar. Ama Allah’ın izniyle hiçbir şey yoktur. Vaktinde sağlıkla kavuşun 🤲
sylvia Dlr13 evet, bilinmezlik endişesi var fakat yavrumu daha çok strese sokmamak için düşünmemeye çalışıyorum. İnşallah, çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏻🥹
Gokcess Znr02 benimde aynı çıktı canım. Üstünden uzun zaman geçmiş senin. Doktorum beni korkuttu. Senin nasıl geldi sonuçların, sürecin nasıl ilerledi? Bilgi verir misin
Dogus Meliss00 Başınız sağolsun ne diyeceğimi bilmiyorum çok üzüldüm😔 Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin🤲💐
Dogus Meliss00 Evet arkadaşım. Dr düşmüş baya dedi ama yinede bi sıkıntı olabilirmiş 12.haftada CVS işlemi yapıldı sonuç çıkmadı çalıştıkları lab iyi değilmiş nedense.madem öyle deyin başka yere işini iyi yapan biyere yaptıralım dimi.Amniyosentez yapacaz dediler.salı günü de o yapıldı 1ay sonra sonuç çıkacakmış bakalım bekliyoruz
Meliss00 Dogus Düştüyse büyük ihtimalle hafta atağından kaynaklı bir durumdur bazen pozisyondan bile ense kalınlıkları yanlış sonuç verebiliyor umarım o şekildedir sonuçların temiz gelir bebişini sağ salim kucağına alırsın
zzeyneperz Dogus merhaba sonuçlarınız ne çıktı acaba ben de aynı durumu yaşıyorum cevaplarsanız sevinirim…
Dogus Meliss00 İnşallah arkadaşım teşekkür ederim dileklerin İçin bekliyoruz inşallah iyi haberler alırım dua beklerim🌸🤲