Boncukk123 Mutlu30 eveett hiç geçmiyor sanki ağrılar sancılar da ara ara vuruyor 🥺 36.haftadan gidiyorum bugün kontrolüm var bakalım son durum ne
Ayzek Myrtle aynı bende öyle yapılacak bir sürü iş var kafamda her şey büyüdü ama ben sadece oturup yatıyorum 🙈🤣
Ayzek Tugceesnrl ben de aynıyım 37+4 💕 henüz hastane çantam bile hazır değil yarın hazırlamayı düşünüyorum İnş 🙏🏻
Tugceesnrl Ayzek oyy maşallah aynı hafta gebeliğimiz ❤️biz 3 mayısa günümüzü aldık inşallah herşeyiniz hazır bekliyorum bakalım🥹😍
-2024 Haftaya girdik sabah kontrolümuz var heran bekliyorum artık 2 tane daha canlarım var onları hep 40. Haftada doğurdum bunda biraz acele ediyorum artık gelsin diye çünkü bundan once dusugum oldu bu sene komple hamile geçti darlandım artık
Ayzek Tugceesnrl benim doktorumda 2 mayıs dedi ama ben hazır değilim biraz daha bekleyebilir dedim 🤭😁
ZeynepDuru17 Mutlu30 aynen banada öyle 35 haftalık doktor gün verecek.die bekliyorum günü versede bari onu beklesem iyice patliycam gibi hissediyorum kendimi daraldım