Mutlu30 Kızlar kaçıncı haftadasınız? Biz 34+3 deyiz. İç sıkıntısı geliyor sürekli sizinde öyle mi? zaman sanki geçmiyor😢
yagmurrrra Mutlu30 @Haticeburak06 öyle demeyin kızlar 35de açılmam oldu 36da doğurdum oğlumu🤣 şimdi ikizlere hamileyim 32+5 olduk çok hızlı geçiyo zaman yetişemiyorum🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Myrtle Mutlu30 zaman geciyor ben oldugum yerdeyim😀 temizlik isleri, eksik bir kac bir sey, her sey kafamda buyuyor. Ama full yatiyorum 😀 36+2yim simdi, dogum 38+4 insallah
Mutlu30 yagmurrrra muhtemelen doğduktan sonrada ne ara geçti büyüdü demelere başlayacağız haklısınız ama şu 30lardan sonra haftalar daha bi yavaş başlarda bu kadar sayılmıyor sona yaklaştıkça sanırım daha çok heyecan belirsizlik stres oluyor insan nasıl olacak ne zaman olacak diye:( peki sizin ilk çocukta 34e kadar herşey normal miydi? Beklenmedik bir erken doğum mu oldu?
yagmurrrra Haticeburak06 aslında o kadar hızlı geçiyor ki zaman oğlum 19 aylık oldu bile ne ara doğduda oldu anlamadım ama beklerken hiç geçmiyor gibi geliyor insana
Mutlu30 Myrtle ah bu hormonlar çok değişik bişey bir gün iyi bir gün kötü uyanıyorum bazen enerjik bazense iç sıkıntısından insan öyle yapmak istemiyor birşey
Ayzek Myrtle aynı bende öyle yapılacak bir sürü iş var kafamda her şey büyüdü ama ben sadece oturup yatıyorum 🙈🤣
Haticeburak06 yagmurrrra evet işte bu zmna kadar akışına bıraktım ama şmdi sayıyorum sürekli ve geçmiyor
Cylnglsn Mutlu30 bizde bugün 33+0 a giriyoruz yaklaştıkça zaman geçmiyor gibi geliyor bi yandan tedirginim bi yandan heyecanlı bi yandan tansiyon yüzünden erken doğar mı hediyesi süsü ütüsü ev temizliği halı yıkaması derken kafa dolu 😂
Mutlu30 Cylnglsn Aman yinede zamanında gelsin bebişler iyi olsunlar sağlıkla gelsinler çok yorulmayın herşey hallolur bir şekilde. Son zamanlar belliki böyle geçecek hepimize.
OguzMoms Mutlu30 33+3 olcaz bugece banada sıkıntı basıyor valla bu akşam hastane çantamı hazırladım artık sanki 38 haftayı goremicekmis gibi hissediyorum niyeyse 🫤
Mutlu30 OguzMoms banada 40 haftayı görmeyiz gibime geliyor sanki 37-38. haftada gelicek gibi hissediyorum ama bakalım 🙈
Tugceesnrl Ben 37+3 oldum zaman ne ara geçti anlamadım benimde çabuk geçti 😂hayırlısıyla sağlıkla kucagımıza alalım inşallah 🥰
Ayzek Tugceesnrl ben de aynıyım 37+4 💕 henüz hastane çantam bile hazır değil yarın hazırlamayı düşünüyorum İnş 🙏🏻
Ladyss Mutlu30 ben de 31. Haftadayım o iç sıkıntısı mahvetti beni. Depresyona girmiş gibi hissediyorum